Dagsens tips: tårar = trött.

15.2 - om årets mest oväntade telefonsamtal!
15.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 2)

Om du skulle hamna i en situation som påminner om att du får en jefla skitstart på året med till exempel pajjad semester och sen influensade barnvakter och feberförkylt barn precis lagom till sen länge planerad huvfudstadsbaserad inköpsresa så misströsta inte. Och försök att inte gråta för mycket heller för tårar gör en trött som fasen och det är dumt att vara allt annat än positiv och pigg när du sitter där i ditt stökiga hem, alldeles ensam, och ska ta hand om din sjuklessna kiddo på egen hand i två dar.

Tänkte bara tipsa om det. Om nån annan skulle råka ut för samma sak liksom.

Mjau.

Ni som vet, hur osnorig ska förresten en kiddo va för att passa in bra på en förskola? Googlar järnet, men fler svar gör bättre soppa?!

15.2 - om årets mest oväntade telefonsamtal!
15.2 - en gästbloggning (om Melodifestivalen, del 2)
14 comments Lägg till din
 1. Vi sitter i skrivande stund i Ståkkålms södra förorter, måttar snor, bedömer allmäntillstånd och klurar på samma sak.

  Vad tråkigt med er resa! Igen!!

 2. Så tråkigt att du inte kunder följa med! Txtra tråkigt med sjukdom när man planerat in nåt extra kul. Men sånt är väl livet med små kiddosar. Två av mina är krassliga, en har vattkoppor & en har lunginflammation. Hoppas lilltjejen snart är kry igen! Kram

 3. Anders: det jag kommit fram till är, pigg och feberlös?

  äsch! vi börjar bli vana 🙁

  Karolin: va??! lunginflammation? är inte det sånt man hade på artonhundratalet? fy blubban. inte på minsta väl? nån av sjukdomarna alltså? fast just vattkopporna kanske hade varit okej. dom kommer ju förr eller senare ändå menar jag. bättre ju mindre dom är, så länge dom inte är miniminisar – vilket dom passerat nu både Nova och Maali!

  kryas kiddosar massor!! till oss båda, dubbelt till dig.

  ps. det går nya resor 🙂 unge har jag ju bara en…

 4. Är Maali med sjuk?:( Clara också massa snor och host host i två dagar nu .. Jätte lessen och ynklig är hon mitt lilla hjärta.

  Det om dagis, klart barnet inte ska vara super förskyld och gnällig. Men på ett dagis kan man inte komma ifrån snoriga barn. Men på EmmaLi kommer du märka om hon är såpass pigg att hon orkar med dagismiljön. För det är ett helt annat tempo på dagis än vad det är hemmma hos mamma o Pappa. Vet inte om jag rikgitg gav svar på din fråga men jag försökte i allafall=)

  Massa Kram och krya på er !! Vill du ha sällskap dessa två dagarna så är jag också ensam, och kommer att tillbringa mestadels av veckan i stan. Så bara ring =)!!

 5. Är hon inte fortfarande på inskolning? Då är ju du med och kan ta hem henne om det blir för mycket snor (eller gråt)troligen lika bra att "härda" snoret nu när du ändå är med, kanske värre när du eller Mallias måste stannas hemma från jobb?

  Jag är nog ledig på tisdag och kan gärna förlja med och hjälpa på inskolningen så kan du….. vila eller städa vilket som passar bäst!

  krams från snart helt snorfri mr.

 6. Sofie: det är säkert samma elaka virus som hoppats på dom små kiddosarna… mjau.

  tack gulliga för uppmuntring. den behövs just nu, aj lovar… 🙁

  inte alls otroligt att jag ringer! fast bli inte lessen om jag inte gör det, då har jag fastnat i pusskalas med mitt snorkiddo..

  Olivia: tack girlie! ska hälsa henne imorron!

  mamma: njo. men jag tänkte mer på hur mycket dom får snoras och smittas andra typ? men feber har hon ju inte, och hon har sovit riktigt bra faktiskt (förutom när jag är där uppe och tittar på henne och inte kan låta bli att klappas lite och stoppa om… då vaknas hon till och är bombtät och lessen).

  ang tisdag så är jag och eLi-pappan lediga tillsammans. det blir nog lite överkurs med tre inskolade vuxna…? men en annan gång! aj promise!

  gött att du är kryad. och förlåt att jag inte var på topp idag. känner mig lite vissen… tack för sällsis iaf!

  krams!

 7. älskling. det här var det mest romantiska du gjort. nånsin. jag är mållös. precis som Inter? eller var det dom andra?

  skynda hem nu.

  nos!!

 8. Jag ska försöka komma ihåg det;) Usch, du verkar ha haft det tufft det senaste… Snart är det vår i allafall:) (Hoppas ni inte har pollenallergi, i så fall kanske inte våren är så positiv ändå:S )

 9. Therese: nixpix! ingen allergi här inte! eller, njo, Tias blir lite snorig av gräs tror jag det är. men det är väl senare?

 10. Men nej så tråkigt att det inte blidde nåt, så ju hur mycket du sett fram emot detta när du lämnade jobbet i torsdags.

  Hoppas du haft det bra ändå, massa krams

 11. maddah: ma… och määä. hade det okej. men är rätt lessen för "att va tvungen" att stannas hemma 🙁 hade ju kunnat laserdomas med er ju. mjau.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *