MEN VA FAN!! …eller – tålamodskräfvande utmaningar, 3.

25.2 - om tålamodskräfvande utmaningar, 2.
26.2 - om magont.

när ska skiten ta slut?

lilla älskade Maali kräktes just upp ALLT vi lyckats få i henne. och lite till kanske. i sin säng. och i sitt rum. och på sig själv. och lite på sin pappa.

MJAU. det gör ont i hjärtat så synd tycker jag om henne. å så gör det ont i magen också, men det är nog min egen avdankade sjukdom…?! imorron skulle ha varit förstaste spännande dagen med båda föräldrar jobba – kiddi på förskola. i stället blir det premiärvabning för ullisar. hade av obvious reasons helstast slippit.

25.2 - om tålamodskräfvande utmaningar, 2.
26.2 - om magont.
9 comments Lägg till din
  1. Bra idé. Nu ska de visst börja borra precis i väggen bredvid tysta rummet med! De byggde ställningar igår. Jag kommer få ett utbrott. Tenta nästa fredag ju. Nej då. Vi har iiiiingen press alls på oss…….. GAH!

    Det gör alltid ont när dom man älskar är dåliga 🙁 Krya på er! Kram

  2. Stackars lilla EmmaLi.

    Ni får ta hand om varandra bäst ni kan nu helt enkelt.

    Tänker på er stackars sjuklingar.

    Kramar

  3. Men snälla nå´n vad detta var envetet för er!

    Nu måste det ju i rimlighetens namn ge med sig. Tänker på er och håller tummarna för att idag blir en kryapåsigdag!

  4. Vi tycker synd om er jätte mycket, och vi hoppas verkligen att ni blir friska snart. Pussa EmmaLi från oss och mamman och pappan får en bamsekram=)

    tänker på er !! massormedkryapåkramar

  5. Stackare!

    Jag TROR att vi har klarat oss udner vinterkräksjukan i år och "bara" haft vanlig magjsuka – peppar, peppar! Förra året gick den ju runt i familjen två varv.

  6. Oj. Ni har det inte lätt. Kräksjuka och telia-köer. men ni bor väl i hus och kan tvätta dygnet runt? Vi bor i lägenhet och kan bara tvätta mellan 08.00-21.00. Det är dem tillfällena det är så kul när barnen spyr 23.00…Härligt!

    Usch…krya på sig, säger jag härifrån.

    Och du:

    kvinnofängelset-tiden.

    Wow vilken serie…

    jag var helt uppslukad av den.

  7. Uss så jobbigt ni verkar ha det just nu! Hoppas den lilla piggar på sig snart, det måste vara hemskt när ens ungar mår så där dåligt!

    Jag garvade när jag läste om dina hopplösa kontaktförsök med Telia 😉 Gissa om jag kände igen mig!!!

    Jag är inte argsint lagd annars, men när man helt sonika bara blir bortkopplad efter att ha suttit och hängt i en evighet, då vill man slå sönder saker!

  8. Alexandra: haha! se noga till att inte din toalett är den närmast belägna bara…

    Bobby: va gullig du är darling! puss på din nos!

    Britt-Marie: tacks snälla! tror att vi eventuellt har ätit för lite vitpeppar. och druckit för lite whiskey. eller så är det bara ren och skär otur… att vi blivit så sjuka menar jag. i vanliga fall är vi typ aldrig sjuka. det kan vara dagis fel också kanske…?! hihi!

    Sofie&Clara: kramar mottagna och lika gosiga tillbakaskickade! du sa ju att februari skulle va en skitmånad, tar dig på orden och ve om vi inte är megafriska på söndag 😀

    Evis: TRE varv?? hur överlever man det??

    Kotteby: du är en hjälte som lyfter fram det positiva.

    anade faktiskt att du var en av oss. ett kf-fan. jadu. det var tider. undrar när boxen släpps på bluray?

    Christina: samma här! jag har iofs sydländskt temperament, men såna här grejer plockar ju fram ens allraste värsta sidor. blä.

    det är skitjobbigt att se liten bli mindre och mindre – hon äter ju inget, en isglass om dan blir ingen fet av – och när vi tittar på vår lilla genomskinliga unge jag och mattias undrar vad vi gjort för snällt att förtjäna en sån tapper liten tjej. själv hade jag dukat under för mindre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *