12 comments Lägg till din
 1. Klarvaken kvart i tre på morron, inte så kul om man tänkt sig att sova…

  Hoppas Du fick napp på "regncykelstället" sen?

  Håller med om att det är trist att få kommentarer som inte alls hänvisar till det jag skrivit. Det blir ju bara som en dialog här bakom bloggen och så har jag inte tänkt mig bloggningen.

  Gör dej en bra lördag.

 2. Så det är ett extra tungt huvud nu? Tror att Maali piggar upp dig med sitt underbara leende. Inga mer kräk här, men den i bilen var ganska massiv och fontänlik (ursäkta alla känsliga), fast det var bara som vatten. Så hon blev alldeles blöt och ledsen, somnade strax efter. Karlan har sovit bra hela denna natten, men hade den äckligaste blöjan i morse (förlåt igen) vi någonsin skådat. Så nån liten vajsing är det, men det verkar ha passerat det värsta iaf.

  Löv

 3. Malla: men mjau. friska barn är bättre att nappa med men i brist på det är ungefär vilka barn som helst nappvärda! om det är ens egna vill säga. dom kryar sig fort va? sömn är bästaste meducin har jag läst.

  Anmaja: det verkar i många fall vara en generationsgrej det där med kommenterandet. för mig har det alltid varit självklart att svara där frågan ställs, däremot klickar jag alltid nyfiket in på bifogad bloggadress hos den som kommenterat hos mig! precis om du gjort gissar jag 🙂

  sicket eminent uttryck, "gör dig en bra lördag". jag tror jag lånar! och uppmanar, tackdetsamma!

  Pinar: men om du har sittplats långt bak så blir även en person på 1å80 rätt liten…

  🙂

  Stalkern: inte så tungtrött än, men fråga mig igen klockan halv fyra…

  kommer det på båda ställen är det nog apselut nåt vajs.. nää… jag blir görmissnöjd nu för jag hade tänkt att fråga om dom skulle lekas idag. känner mig inte lika upplagd för det nu 🙁 tur att hon sover. sömn är som sagt bästaste meducin. har jag läst. hälsa kryas från Maali, mig och katterna (tias är på jobbet men han hälsas gifvetvis han också)!

  kramigaste krams till hela stormfamiljen!

 4. Dagens Eko: det är min apseluta plan! iofs vilar hon nu (har inte sovit förmiddag på månader!) men jag passar på att dricka kaffe och vakna istället. går jag och lägger mig nu blir det nog kaos…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *