16 comments Lägg till din
 1. Det gör ni rätt i. Busa loss.

  Vi sitter mest och försöker få loss en enveten bacill på lilleman. och det är inte det lättaste =(

  //kramen

 2. Busfabriken låter kul. Jag kan inte klicka upp länken, något vajkalle på min uppkoppling så jag får återkomma och se senare vad det är.

  Gör Dej en bra kväll! 😉

  Anmaja

 3. götapetter så skoj vi hade!!

  foton på äventyret kommer (hihi, såklart) i nosarna!

  Tojjan: blä för baciller. har ni testat glass? den kan funka. säkert lika bra som whiskey på halvkrassliga vuxna iaf 😉

  ps. å nu är den om-maxad… blubb!

  Petra: haha! jooo… den var just exakt fantastist faktiskt! asaskoj!

  Sofie&Clara: sicket plejs!! tack för dundertips!

  dit måste vi åka igen! ihop? det går ju att åka tåg och buss, så kan vi åka många tillsammans?

  Noemi: aj pråmiss! kanske redan imorron…

  Anmaja & Lussekatt: det är värsta barnparadiset med klätterställningar i fantastisk kombination med kringelikrokiga gömställen, korridorer, stegar, broar och rutschbanor! liknande ställen finns runtom i Sverige. och jag rekommenderar massor!

 4. Buskul!!

  Jo jag veet, kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde med kodningen, kanske ska försöka få bort den? Hm, när jag får tid!

  Nej du, det här med att köpa nytt boende blev för mycket för oss nu, mig i alla fall. Jag får panik av att framtiden blir så ovis och instabil. Samtidigt så började jag tvivla på vad det är jag vill?? Så nu har vi styrt av hela försäljningen av vår lägenhet faktiskt. Vi fegade ur skulle man kunna säga. Nej men det känns så stressat alltig, bättre att avvakta och ev ta nya tag i höst. Att vi hade så bråttom var ju för att Junie ska börja ettan, ville ha in henne på den skolan dit vi flyttat.. Jaja så kan det bli!

  Jag är en fisk…

 5. Millie har alltid varit lätt att lägga och hon sover hela nätter. För en kort tid sedan sov hon i tre omgångar dagtid. En tidig morgonnap, en vid lunch och en sent på eftermiddagen. Den sista är helt borttagen, men det kan vara klurigt att hålla igång henne för visst är hon trött alltid. Sen den tidiga, den sover hon idag, nu i skrivande stund. Hon är sååå trött vissa morgnar. Jag låter henne styra lite själv, inte ska man behöva vara vara vaken om man inte orkar? Men guld är ju en enda långis mitt på dagen, dels kommer man iväg på morgnarna och så får man luncha i lugn och ro på dagen, kanske pula lite hemma och så. Sen börjar hon ju på dagis och då sover dem bara en va?

  Ang Medelhavskryssning. Jag tror du har rätt. Och sen tycker jag det är otäckt med havet, tänk ute på däck med bebis? huh! Nej som du säger, det finns andra resmål för oss med småbarn.

 6. Heej! Ja visst är stella duktig 😀 Har lärt henne att komma på inkallning sedan hon va bebis, så hon vet (oftast….morr) att hon ska komma till matte/husse/den som kallar. Då får man ju godis för man har varit duktig 😀

  Haha! Jo, skånska pratar jag allt. Men har ingen speciellt skånskdialekt, bor i malmö och enligt mig uppväxt här, men mina första år (2-10 års ålder) bodde jag i Kristianstad. Pappa därifrån och mamma från sthlm. Sen pluggar jag i Lund, men umgås bara med några som är inbitna lundabor. Haha! =) Och Martin har oxå nån konstig dialekt mellan Helsingborgska (tack godegud att han inte talar det helt – det är inte vackert), Lundiska och småländska (hans föräldrar). Så jag har lite blandad kompott i livet 😉 Men skånska it is! Hihi!

  Vad är busfabriken för nåt? Är det typ en stor lekplats?

  ps. vad är det på knappen jag nu ska trycka på? Fisk? =P

 7. Malla: inte paralyserad? lycklig!

  Johanna: aha. det var för att det skulle stämma med skolan? den biten missade jag. ja, då förstår jag paniken. och stressen. och obeslutsamheten. mjau.

  jag tror att vi som har barn som sover nog utan problem kan låta ungarna själva bestämma hur dom vill ta sina nappar. precis som vi verkar göra båda två! på vårat dagis sover dom en. men skulle hon vara bedrövligt trött på eftermiddagen får dom jättegärna lägga henne en kvart, don't undervärdera the power of a power nap liksom 🙂

  ang kryssningen tänker vi nog samma. personligen hade jag faktiskt inte ens tänkt tanken att ta med små barn på en sån resa. som du skriver, ute på ett hav med småttingar? nää. isch!

  Alexandra: helsingborg är ingenting. malmö är okej. lund är riktigt trevligt. trelleborg däremot; huvva…! dialektmässigt alltså 🙂

  en stor lekplats kan man kalla det. inomhus! ett paradis för barn. verkligen!

 8. Ja, nu har jag kommit in på länken och det ser ut att vara ett kul ställe. Tror att det är på gång något liknande här i min stad också. Får ta de yngsta barnbarnen dit nån gång.

  Tjingeling!

  Anmaja

 9. Anmaja & Lussekatt: det växer nog upp såna här på olika ställen. det går att tjäna pengar på allt som rör barn liksom… men just den här grejen är bra. och värd sin kostnad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *