5 comments Lägg till din
 1. Men oh, no. Simmet som ju är enda chansen för oss att ses nu för tiden… Idag var vi bara 4 st så det känns som om att de flesta är mer eller mindre sjuka nu för tiden. Goskrama Maali från Karlan så piggar hon säkert på sig.

  Kram

 2. men jösses,en sån tröttsam feber tösen åker på då 🙁 hoppas att hon snart blir bra igen, o hejja på er så ni orkar med allt!

  kram

 3. Hoppas hon kryas på sig lilla fina maali. Och jag hoppas verkligen ni kan komma på tisdag. Jag håller tummarna för frisk maali snart, pussa från oss 🙂

 4. Vill inte vara bässerwisser men en handduk på huvudet, av med kläderna och massa vatten k a n sänka febern. Vi har just vaknat upp efter en yra som varade i drygt en vecka och avslutades med tre dagars kräk. Det finns ett liv på andra sidan, det vet vi nu, efter att ha fått sova ostörda i en hel natt. Idag är jag så trött, på grund av all sömn, att jag säkert måste nana en sväng på dagen… =)

  Ser först nu att det finns en länk här till TTT. Tack! Nu blev jag jätteglad. Och kaxig. Bloggvärlden är fantastisk, och vilka goa möten som den ger.

  Angående Robinson i lördags, lackade jag så ut på fröken Isaksson eftersom hon inte kunde låta bli att titta på den vars namn stod på lapparna hon drog upp ur urnan. Med lite koll på kameravinklar, röjde hon för mig, all spänning. Enda behållningen av programmet var att deltagarna satt fast i ett sumpträsk, åt råa musslor varpå de blev sjuka och jämställde sitt nya hem med helvetet. Äntligen lite tuffa tag i såpavärlden.

  Det ska inte vara en paradisö med vacker sand och vackert vatten. Det ska vara skitigt, lortigt och illaluktande. Tycker jag och skrattar framför tjock-TV:n.

  Kramar

 5. Stalkern: dagisträsket vettu… 🙁

  louise: alla har det väl såhär. det är bara att härda ut.. men tack för supergullig omtanke!

  Sofie: nu är det tisdag och Maali är ganska kryad, din önskning hjälpte säkert!

  Tojjan: välvilliga tipsare är aldrig bässerwissrar!

  bläää. en vecka och tre dagars kräk går fetbort. blää igen!

  ang robinson. wuff. det är såå trååkigt! "för säkerhetsskull läser jag dom sista lapparna". ehum. jo. för oddsen att det skulle stå nåt annat namn än dens som åkt ut på dom lapparna är typ tre miljarders.

  det är nog därför jag blev så besviken. lika stajlat och overkligt som alla andra såpor. what we see is not what they got osv. snark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *