12 comments Lägg till din
 1. Ja, ser man ut så efter en vecka i träsket,så är det ju något att satsa på för egen del;) Inte hade vare sig kläder eller smycken farit illa där.

 2. Ja, ut med Isaksson!! Nu… typ… Jag förstår inte varför dom envisas med att ha henne som programledare… Kan ju inte vara alltför svårt att hitta någon… bättre?

 3. Jullsan: hon är nog den ende någorlunda vettiga som ställer upp på stolligheter som Bondesökande fruar och överlevarfajter… därmed inte sagt att jag orkar med henne!

 4. Jag har aldrig sett Robinson innan, men såg detta avsnittet.. Och jag reagerade också på exakt samma sak.. Hur kunde de se så fräscha och vårdade ut?

 5. Min kära Bloggvän! Du har just blivit tilldelad en egen länk från Tojjan tycker till på grund av dina trogna och återkommande besök. Du har ett rappt språk, ger svar på tal och briljerar i diskussionen med Rolf Nilsson just nu. Så briljerande att jag vad nödd (ler) att lägga upp ett nytt inlägg med länk tillbaka det inlägget…Hänger du med?

  Just nu natten, men imon läsa på hos dig om vad som hänt sen sist!

  Stora kramen.

 6. t0tta: gillade särskilt kortklippta tjejen längst fram och ner till vänster, vaxad perfekt frisyr. den enda som såg en smula skabbig ut var ju programlederskan…

  Tojjan: hon rodnar stolt och hälsar att i nosarna har Tojjan varit länkad rätt länge redan 🙂

  vidare. klart jag är med! fast inte i natt… ajl bi back imorrn!

 7. Malla: touché!

  Johanna: äh. nä… jag är inte alls förtjust i henne. tycker hon är för flamsig.

 8. Christina: nä precis. snark. som jag skrev i kommentar till Tojjan i inlägget nedanför, det är såå trååkigt! what we see is not what they got osv. gäsp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *