23.3 – om ekonomisk stabilitet.

22.3 - om Robinson.
23.3 - om hela tiden krasslig älskad kiddi.

Fast i ingemansland mellan fattig och rik har vi så vi klarar oss, så länge huset håller sig på fötter med taket på, och efter studentlivet har vi inga problem att leva on the edge. Nu är vår rörliga boränta nere å nosar på tvåprocentsträcket. Skrattretande hög är däremot den bundna femåringen. Tur vi inte har några förmögenheter att slita våra hår över, inlåningsräntan håller sig väl bara precis över nollprocentsytan?

Hade jag haft en tusing eller tre över hade jag gärna amorterat huslån. Torde vara en grym framtidssäkring 🙂

22.3 - om Robinson.
23.3 - om hela tiden krasslig älskad kiddi.
7 comments Lägg till din
 1. Är inte du connoisseur? Har jag missförstått innebörden, snälla förklara för mig. KRAM

  ÅH; är jag ingen fik längre?? FINT! =)

 2. Johanna: hihi! du slipper va fi(s)k nu 🙂

  joförtüsan! visst är jag det! jag älskar det goda livet, mat, kultur och allt sånt där. betyder inte att jag har råd att göra vad jag vill, men jag gör vad jag vill under dom förutsättningar som finns!

  [- om det är magasinet du tänker på så levereras den inte till min adress, men finns faktiskt i familjen]

 3. Tack:) Nej jag är inte särskilt nervös, blir sällan det faktiskt.

  Ang, ovanstående inlägg kan jag ju då inflika att så länge man har så man klarar sig så är ju allt lugnt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *