25.3 – om ont på liten kiddi.

24.3 - om sängsängsäng, inte sovasovasova...
27.3 - om misstag i trötthetens spår. [nosar från bilpool med inte mig som chaufför]

Det gaddas och shit pomfrit vad hon gnälls. Nästan dygnet runt är hon lessen eller gnällig. Jag får ryslingar av flashbacks. Det är samma typ av gråt, gråt av smärta. Lilla älskade unge.

Tjugo över ett kan man nog säga att hon somnade natten till idag. Fast vaknade minst en gång i timmen fram till fyra halv fem… Trött har bara varit förnamnet idag. Efternamnet får man svart tunga av att uttala så jag låter bli.

Ikväll har hon somnat av och till men vaknar var tjugonde minut och gråter hysteriskt. Jag är så trött. Sååå trött… Vilket väl inte är nånting jämfört med vad hon är.

Mjau.

24.3 - om sängsängsäng, inte sovasovasova...
27.3 - om misstag i trötthetens spår. [nosar från bilpool med inte mig som chaufför]
21 comments Lägg till din
 1. Det låter helvetiskt, men så ömsint du beskriver det.

  Vilken supermorsa lilla kotten har!

  Jag har antagligen inte skrivit det förr, men jag tycker du har ett sånt personligt och härligt språk.

  Och nej, jag är ingen fisk 😉

 2. Christina: äsch då… nu sitter jag här och rodnar…!

  ps. min svenskfröken tyckte inte riktigt lika samma 😉

  ps igen. jag var inte alls så särskilt supermorsig när jag framåt småtimmarna fräser "sov nu" åt det stackars lilla gråtande barnet som vägrar lägga sig ner i sin säng. usch. magen knyter sig i samma sekund men det går inte att stoppa. den förvånade minen i det lilla ansiktet, som i nästa sekund förvrids i brutalgråt. fan. då grinar jag också.

 3. Det där var ungefär så mycket igenkänning som man klarar av utan att bli personlighetsförändrad. Dom där små nednötta övertrampen som kommer snabbt och från ingenstans när tröttbägaren rinner över och tålamodet går sönder. Som man hatar sig själv för en sekund senare. Den tröstlösa tröttaste tröttheten som gör en självömkande och helt desperat.

  Idag kommer tulpanbuketten från Fruängen. Våra allra varmaste tankar till er. Snart blir läget ett helt annat igen. Nåt glatt och ljust och roligt. För det svänger ju hela tiden, och större delen av tiden står kontot på plus. Det är så lätt att glömma det klockan fyra på morgonen. Kram!

 4. Åh, puss på er båda!

  Jo, jag upptäckte att deras blickar inte var på min bubbla utan lite längre ner. Hade mina bröst hoppat ur tröjan? Nej, minsann, värre än så:-)

 5. På vissa svenskfröknar ska man inte lyssna.

  Min mellanstadielärare tyckte jag var usel i teckning eftersom jag ritade med kritorna <i>över</i> de tecknade blyertslinjerna.

  Han går också bort 😉

  Jag sa ju det, kotten har en supermorsa!

 6. Den enda trösten i eländet är att det kommer att gå över när alla gaddisarna är uppe. Dock så är det ingen tröst nu, när tålamodet och trötthetens rand är på noll.

 7. Åh det gör så jävla ont i mig när du skriver så. Att hon lider. Det är det absolut värsta. Att ens barn lider och att man är så maktlös. Och man orkar ju själv inte hur mycket som helst, även om man försöker…

  Dum fråga säkert men har ni gett alvedon? Hjälper det inte alls?

 8. Javisst, man är ömsint, men mitt i natten så kan man fräsa. Tror jag 99% av alla föräldrar har gjort. Man tror inte att man kommer kunna fräsa då de är nyfödda, men så:)!

  Hoppas tänderna kommer ut snart! Eller öroninflammation igen!?

 9. När mina barn (Två stycken med samma fenomen) grät och fick feber och inte kunde sova pga att tänderna bröt fram så gnuggade jag deras tandkött med ett finger doppat i flytande alvedon. Gnuggandet hjälper och alvedon tar ju ner feber och värk. Bara det lilla (ett eller två dopp i alvedon) hjälper. Värt att prova kanske?

  lycka till

 10. Åh stackars liten. Hon och jag får bilda klubb snart. Att få tänder är inte heller särskilt skönt – jag har en envis visdomstand som tar flera månader på sig att tröka sig upp och varje gång den försöker så skaver den hål på kindköttet. Aj.

 11. Vi går igenom samma, nu på femte tanden…innan, inga symtom? Åh vad det gör ont märker jag.. =(

 12. Hejs på er!Jag lider med er.Det är inge kul o inte få sova och så dessutom ha en liten som är ledsen och har ont 🙁 Själv är jag superförkyld och har varit hemma halva veckan.Jobbar idag och gjorde det igår oxå.

  Vi får höras och ses snart…en liten middag kanske skulle sitta fint.Det är ju vår tur o bjuda!

  Krams från en hostig nästgranne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *