27.3 – om misstag i trötthetens spår. [nosar från bilpool med inte mig som chaufför]

25.3 - om ont på liten kiddi.
Dagsens tips: fundera på det här innan du stoppar fingrarna i munnen på ditt/ett barn.

Tog bussen hem från jobbet igår för trött för att köra å bilen står kvar i Ullared. Du tror väl inte jag har bilnyckeln i fickan nu inte? Ömäjsingly klantigt…

Hade trötthet varit godkänd orsak för sjukdom hade jag minsann inte varit på väg till jobbet nu. Mjau. Fast, vi hade en av dom bästa nätterna på länge. Tack sötnosar för alla omtankar!

ps. Testade gnuggtipset igår! Det gick sådär.

25.3 - om ont på liten kiddi.
Dagsens tips: fundera på det här innan du stoppar fingrarna i munnen på ditt/ett barn.
5 comments Lägg till din
 1. Min kära sambo konstaterade häromdagen att trötthet "måste ju bara vara en av småbarnsföräldrars värsta saker att hantera"…Vår son är snart 10 månader. Säger en del om hur bortskämda vi varit…Att sambon först nu kommenterar det alltså.

  Bilnycklar som bara försvinner är ju inte kul. Och bra att det inte är du som kör och bloggar. Nästa gång vi ska upp å frossa i butiken vid ditt jobb, ska jag allt kliva in o säga hej-hej!

  Sen undrar jag: vem släppte ner mer snö?

  //Kramen.

 2. Det är tillåtet att vara trött ibland.Och det är bra att du inte kör bil när du är det.Eftersom du glömde bilnyckeln när du åkte buss till jobbet idag är nog bara ett bevis på att du faktiskt inte skall köra bil idag heller 🙂

  Kram och ha en bra dag på jobbet.

 3. Goa trötta ma/pa.. Turas om och nattvaka och kör inte bil om ni inte ens kommer ihåg nycklarna! 😉

  Och härda ut med både egna och barnets utbrott..

  Pok

  Mallakramaomlillafinabralla

 4. mesordentliga ullisar kör såklart inte när hon är trött… iaf inte såå trött.

  nyckeln blidde levererad till jobbet med hjälp av underbar make och hjälpsam jobbästis. fantastiska människor jag omger mig med! och det inbegriper er som är här i mina nosar: ni är fasiken dom bästaste som finns allihopa!

  ps. jo, jag körde raKETen hem i eftermiddags. men not to worry: jag hade full koll och följde tempot (78 på 90-väg) perfekt. blidde inte ens stressad eller irriterad. eller jo. lite. men iaf. bara lite! och jag hade ju vilat upp mig ordentligt under min korta arbetsdag… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *