5.3 – om mammapremiärer.

4.3 - om Guillous blogghat.
5.3 - om pappapremiär(er). [mobilnos från maddahs SOW]

Hujedamej va cykling kräfva muskler och lungor. Sånt jag tydligen inte har?

Första egna dagislämning och inte nog med att jag var nervös, jag fick inte loss kiddi ur barnstolen. Lilla Maali är ju snällast i stan och sa inte ett ord där jag fick stå å slita med allt stelare och frysta fingrar. Morr.

Till på köpet såg hon helt lessen ut när vi vinkade hejdå till varann. Med en mycket liten, knappt märkbar, darrning under nappen högg det till i hjärtat och fy farao vad jag ångrade allt vad jobb och förskola och bluttan blä heter. Ville krama kiddi hela dan!! Istället.

Nä. Den här premiärdan får en tass av fem möjliga. Dock med förhoppning om mertassning.

4.3 - om Guillous blogghat.
5.3 - om pappapremiär(er). [mobilnos från maddahs SOW]
8 comments Lägg till din
 1. Även om det är jobbigt att lämna så är det ju desto roligare och hämta sen=) För EmmaLi har det väl väldigt roligt på dagis?:) !! Pussa Maali från mig. och en stoor kram till dig Ullis !!

 2. Kiddi regerar på förskolan. Det är jag övertygad om. Men visst, det är jobbigt de där första avlämningarna, särskilt om det är svårt att få loss kiddi ur cykelstol (ler igenkännande åt detta).

  Eftersom du uppenbarligen är ute och svänger innan jag ens hämtat in dagens HN, är det bra att du skriver att det är kylslaget ute. För i min slowmotionvärld tycks det alltid vara både plusgrader och ljust på mornarna nu för tiden =)

  Och så en sak till… 17 maj, femte vik, 11.00…

  //Tojjan

 3. Vi hade lite problem med våran grabb när han började på dagis. Hela dagarna var man helt förstörd. Men om man ville fick man lämna en videokamera så filmade personalen vad som hände när man hade gått. Oftast hinner man inte stänga dörren bakom sig innan barnet hittat något annat intressant och glömt bort sin mor och far totalt! Vilket iofs inte heller kändes så kul.. haha aldrig är man nöjd. Men min lilla ängel nu är lika glad när man lämnar henne som när man hämtar henne 🙂

 4. Var glad det bara är darr på underläppen du ser. Ska inte komma med skräckhistorier, men jag skulle vara glad om det bara var darr på underläppen när Mini skulle lämnas.

  Men allt som oftast så brukar ju det lessna försvinna så fort vi föräldrar stängt dörren och är på väg ut.

 5. Du skriver så att jag kan känna hur hjärtmuskeln sammandrar sig med gråten i halsen och ontet i magen.Kram till er alla och extra mycket och varmt till ullisar som jag tror har tar det värst.

 6. Sofie: jag hoppas hon har roligt. jag har varit så himla fundersam hela dan. gör vi verkligen rätt? men va fasen. vi kan ju inte hålla oss hemma heller. blir det värre måste vi såklart tänka om och reda ut, men som det är nu ska vi bara försöka hålla skallen kall. sålänge det går.

  tyvärr får jag ju aldrig hämta. jobbar ju istort sett alltid till sist. men. i nästa vecka jobbar jag tidiga ("normala" arbetstider) så då får jag nog tusan hämta varendaste dag!!

  ska kramas imorron, du detsamma på Clara när du träffar henne igen!

  Tojjan: gött att det inte bara är jag som är iq-befriad när det gäller förbenade cykelbarnstolen!!

  om det var kallt imorse så vet jag inte vad jag ska kalla det som mötte mig nu ikväll. isbitsvindar från arktis? burr…

  vad på getterön? måste genast snoka hos dig!

  Bastardo: det där med videokamera var inte alls dumt! tack för dundertips!

  största problemet är nog i dagsläget egentligen två: att jag lämnade henne under förmiddagsutomhuslekning vilket inte alltid är superkul för en liten som inte kan gå ordentligt själv. och att hon inte sover så bra på förskolan – å vem som helst blir väl lite missnöjd av trötthet?

  ellinore: jodå det kommer säkert att bli bättre. det var ju bamsebra först! sen pajjades alltsammans av en veckas sjukdom…

  Dagens Eko: men mjau. du skrämmer värre än alla Saw-filmerna tillsammans!!

  pamela: nu är du sådär snäll så det blir lite klumpigt i halsen. jag är säkert bara tramsig, hon har superkul? men… tänk om inte… MJAU!!

  kan iaf glädjas åt att det ytterligare åtminstone en tass till omdömet. att själv resa sig upp renderar ju lite plus till dan?

  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *