6.3 – om en förutsättning för fortsatt förskoleframgång.

6.3 - om förskoleågren.
Dagsens tips: pussas pussas pussas!

För att summera, jag tror vi har en bra dialog med Maalis fröknar! De förstår oss, och vi litar på dem. En förutsättning och godaste grunden för fortsatt förskoleframgång!

Hon vaknade just. Det lät som hon inte kunde andas? Försökte hosta men rosslade bara. Har vaggat vaggat tröstat vaggat. Eländes elände. Obehagligt. Och mer oro. Precis vad vi behöver…

*fult ord*

6.3 - om förskoleågren.
Dagsens tips: pussas pussas pussas!
8 comments Lägg till din
 1. fy vad otäckt det där lät. att tro att hon ej andas.. vilken mardröm!

  sv:

  ja hon är en riktig pärla, kusinen min!

  åh, har du en orange smeg? kylskåp alltså? (har sett att de finns som tvättmaskin också nämligen, tooookfina!!) vill också gärna ha något i det märket, är så fint och bulligt!

 2. Matilda: först var det precis det vi trodde, att hon drömt mardröm hon inte kunde vakna ifrån. men efter flera minuters rosslande blev vi osäkra och rädda. ska det verkligen låta så här? sängens miljarders nappar (dom som finns för att förälder ska slippa stiga ur egen varm säng) undersöktes kvickt men alla var felfritt intakta. kanske var det bara för mycket host i lungorna? men så mycket sömn blev det inte på natten iaf. Mattias – som inte skulle upp och jobba – sprang fötterna av sig av oro och omtanke.

  jupp! smeg var det här! många års strategisk övertalning kräfvdes men oj vad det var värt det! i efterhand kan jag tyvärr inte hävda att kvalitén är direkt ekonomiskt försvarbar. men vem bryr sig om ljudnivå och instabilitet när man har gatans sniggaste kyl 🙂

  Dagens Eko: hahaha! jag läste din första kommentar två gånger men förstod att du skrivit fel redan innan jag hann läsa din andra!

  förmodligen fetförkylning. snor ända ner i tårna och hes torrhosta allan. finns det nån bra medicin mot otäckt host tro? receptfri alltså.

  Alexandra: om alla kurser har samma gradering är det helt okej! annars ser det så jämrans tråkigt ut i betyget med tretton G och ett ynka VG…

  ingen feber har hon men jag skulle nog kalla henne lite sjuk ändå. inte tillräckligt för att stanna hemma från jobbet, men nog för att bli tyckt synd om. av ömma föräldrar… fast vi kanske räknas som alltför partiska?

 3. Ne du, receptfri hosmeduksin är ingen hit. Bara socker i mängder. Går du till läkare för att få recept, undvik om möjligt molipekt som dom med förkärlek skriver ut till barn. Det kan bli väldigt konstiga bieffekter på den. Antingen väldigt speedade ungar eller snedtända deppade. Har erfarenhet av båda två. Rekommenderar att du ber om lepehton i så fall.

 4. Hejja Maali, mamma och pappa.. Och alla fröknar! Det kommer att bli bra med den grunden!

  Första året på dagis=sjukdomar för alla i familjen! Räkna inte med något annat så kan det bara bli bättre!

  Tom jag, ute mycket bland andra, rökare och hatare av att erkänna sjukdom, hos mig själv deckade rejält vid varje dagisstart av alla smittor…

  Ett år tar det ungefär att bygga upp immunförsvaret. Men sen jäklar klarar man allt! 😉

  Pok

  MallakryapådiglillavackraMaalibralla

 5. Dagens Eko: asabra tips! min kompis vojnade över uppiggande antihostmedusin men jag trodde hon skojade? ska skriva ner namnet genast!

  Malla: ett helt år!!? wuff…

  hihi! vackra Maali ler sött och hälsas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *