11 comments Lägg till din
 1. Jo jag klippte håret en rätt så rejäl bit sist hos frissan och själva håret är jämn tjockt (tunt) så det skulle inte hjälpa ifall jag klippte det ännu kortare. Hoppas bara att tjockleken på håret kommer tillbaka en vacker dag, men nu har jag mer "normal tjockt" hår som andra skulle tycka.

  och ja visst är passionsfrukt så mumsigt! älskar glass med smak av frukten också =)

 2. Nu springer jag förbi datorn och gluttar på din sida. Jag har blivit bra på att snabbglutta i all flyttröra som råder. Kanske kan jag fixa patent på gluttande och bli rik på kuppen?! Gah, saknar något att prata med som inte består av pappa och har stämpeln Harald Nyborgh på sidan.

  Bilden är superfin och det är ju superfint väder. Vilken dag i vår stad var det? Måste ha missat. Stod väl med huvvet ner antar jag, i en låda eller nått.

  Kramar och tack för friskt avslut om Roffe, jag blev sugen på att vara lika frisk och gjorde en "ullisen"… Haha…

 3. Åh, vilken mysig bild! Önskar jag hade en veranda istället för en balkong med sol mellan kl 6 och kl 8 på morgonen… Ha en underbar tisdag!

 4. Det är något lurt med nosningarna. Jag har försökt kommentera utan att jag ser ngt resultat i inlägget ovan, så du kanske ser jättemånga likadana kommentarer från mig?

  Själv ser jag inte ett jota.

 5. Rebecca: man behöver inte vara negativ för att tycka det är bäcksvart här hos mig. vilket iofs är helt naturligt, men iaf.

  Anmaja: usch. det går sådär…

  Tojjan: hihi! jag skulle gissa det datum som står under bilden 😉

  stressa av nu bejbi. det går åt fanders annars!

  ps. vart ska ni flytta och varifrån och när? jag har missat helt!

  Ellinore Jonsson: tack! jag ska hälsa henne det.

  Sofie: förutom att den borde oljas och skötas så jaaa! det är underbart med altan (och trädgård!) att vara på/i. nu hade jag haft svårt att klara mig utan…

  Christina: jag har noskoll och ser med örnögonen. har städat lite så nu finns inga gulliga kopior. 🙂

 6. Tack för städningen 🙂

  Nu funkar allt hur bra som helst, men det var något mysko igår. Jag såg inga kommentarer.

  Och spik nykter var jag också.

 7. Vi flyttar från mindre till större. Lovar att bjuda in till ett glas rött när allt är klart! Jag vill sååå ses irl. Å nej då. Jag har ett umgänge. Men utökar gärna efter vad vår gemensamma JK berättat om dig. Hehe…

  JK är ju dessutom "skyldig" mig, har erbjudit sig (läste du kanske i inlägget om hushåll o nära tjänster) så om hon tar flyttstädet ju du å jag njuta livets dryck. Ja!

  Kram Tojjan som skrev med glimten påslagen

 8. Christina: det har faktiskt försvunnit kommentarer också? inte här vad jag vet, men i åtminstone en blogg har sånt jag skrivit försvunnit…

  Tojjan: nu blir jag så himla nyfiken att jag på sittande rumpa tackar ja! givv mi vajn, umgänge och JK-sällskap!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *