6 comments Lägg till din
 1. haha, ja då har hon några kvar år till 7… 🙂

  självklart ska jag också släcka lampan då! tycker det är ett himlans bra initiativ!

 2. Jullisar: såklart 🙂 den som en gång kört gammal 740 vet bestämt hur man bäst främjar miljön, hihi!

  Matilda: det är iaf ett stejtment, och såna gillar jag!

  jo… det är ett tag kvar. kanske kan höra av mig när det börjar närma sig?

 3. Jag räknar kallt med att bli besviken. Det blir jag alltid på sånt här. Släcker (såklart!) och tassar iväg till köksfönstret för att skåda ut över en helt nedsläckt förort. Och där kommer det att lysa i åttifem procent av fönstren. Det kommer att se ut som om en och annan gått och lagt sig tidigt bara. Jag vet att det inte är effekten som är poängen, men jag kommer att fortsätta fantisera om en becksvart, mysig halvtimme när världen drivs av stearin.

 4. Är helt med, hade ocså koll förra året, mallar mig också med det. Har även fått med barnen på detta så dom tycker det ska bli spännande, dom har dock glömt att vi gjorde det förra året. Ska nog passa p att upplyssa mina bloggbesöare också, bra idee.

  Tack för titten i din blogg

 5. Anders: äsch då. jag blir bara besviken om jag själv inte släcker! andras samvete kan jag inte ta på mig 🙂

  ps. undrar om tv:n ambilight räknas…?

  jendesign: vi blir fler och fler!

  det var roligt att ha dig här, välkommen tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *