11.4 – om relaterade sporthändelser.

11.4 - Glad Påsk!
13.4 - om abstinens.

Tias skålade lyckligt i bubbelvin häromdan. Och eftersom gamle hjälten Jörgen Jönsson stammar från Rögle skålade jag med!

Att jag inte tidigare kommenterat den Allsvenska premiären beror naturligtvis på den rätt vissna starten för en kvast. Tre poäng i baken från solnaiterna svider mer än ett getingstick. Nästan lika illa stinger en ynka point mot laget med Sveriges kanske räligaste dialekt. Men. Vi ligger ovanför strecket i tabellen. Hejja 🙂

Stolta Warbergare kan återigen få hylla sina innebandypojkar i Globen om en vecka. Motståndare är som vanligt Jidhes gäng. Fast Jidhe är inte längre med? Eller håller han kvar i klubban säsongen ut? Trist att sluta med en förlust iofs…

Jupp. Old Ullisar is back!

Tjenixen!

11.4 - Glad Påsk!
13.4 - om abstinens.
13 comments Lägg till din
 1. idag är det roligt att vara ängel, att mobba djurgårdare är en fröjd för själen!

  tror nog jihde spelar sin sista match i globen och det skall bli förlust i år åsså, då får vi mobba gnaggare!!

  sportsupporteri tar verkligen fram dom mörka sidorna i en, svårt att älska motståndare!!!

 2. Hoppas ni har en härlig påsk tillsammans i det fina vädret!

  Sorry om jag glömt svara på din fråga. Men nej, jag ska tyvärr inte föda på samma sjukhus som jag jobbar. Jag vill egentligen inte föda på det andra sjukhuset utan vill bli förlöst av dem jag känner och där jag känner mig trygg. Men jag får tyvärr inte välja pga olika omständigheter som inte har med att jag väntar tvillingar. men det ska säkert bli bra där med!

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  Massa kramar!

 3. Hej hej ville bara säga att jag skall börja blogga igen efter några månaders uppehåll. Nu när jag blir tvåbarns mamma så har jag ju tid att sätta mig ner i några minuter till att blogga 🙂 emelies blogg has open again…

 4. Nej Ulrika. Lite fel där, va. Sveriges kanske räligaste dialekt kommer från munnar med stammar från det lag du nämner i första stycket. Det som börjar på Färje och slutar på stad. Usch. När Perra pratar sänker jag ljudet. Hemsk pôjk!

 5. Helt ärligt. Uddamålsförlust mot guldkantade AIK måste anses vara en stor seger för ett lag som HBK…

  Och det blir inte bättre om du byter sport. Förra årets löjliga förlust på straffar tändvätska nog för att fullkomligt trolla bort lilla Warberg. Med eller utan Jihde.

  Solnaiter, solnaiter, överallt solnaiter… 😉

 6. Anna: klappklappklapp!!

  emine: jupp.

  husbandet: "att häckla motståndaren – eller riskera att bli häcklad – är en stor del av livet som sportfan" minns jag bestämt nån som blubbade vid påskbordet igår kväll. sen blubbades det en del annat också, men det är så tråkigt att jag lämnar det därhän. sålänge…

  nos!

  Emelie: det låter lite allvarligt när du skriver sådär men jag hoppas det inte är så "farligt" som det låter. gissar att det är söderöver då och där är dom nästan lika bra som på sjukhuset du jobbar på (har jag hört 😉 – om du nu jobbar där jag tror! om jag har fel så behöver du inte rätta mig (för jag vet du vill hålla låg profil). anledningen till att jag frågade är att jag är lite nyfiken på om man vanligen får/vill förlossa sig där man jobbas!

  nu ska jag snokas hos dig för att se om du förlossat dig eller om dom fortfarande är kvar inuti!

  tjo!

  emelie: massa grattis till ny bäbi!

  Tote: höhö! det kan hända att det där nog är en smaksak 😀

  rosenblom: storhet kan grundas på udda ting. som t ex gamla meriter. och bråkiga supporters. själv applåderar jag som den gubbe i keps jag är storsint motståndarnas tekniska finter och lyfter på hatten för segraren. häcklandet får stå för andra.

 7. Exakt. AIK är enbart bråkiga supporters. Jag lyfter på hatten för HBK som lyckades komma undan med en uddamålsförlust mot ett gäng bråkiga supporters.

 8. rosenblom: okej. det är sent och jag är trött och fortfarande lite bakis. men. försöker du vara rolig? eller bara stöddig?

  förmodligen bör jag lägga till ytterligare ett exempel bland de jag räknade upp (gamla meriter och bråkiga supporters); icke läskunniga fans. fast jag är fundersam på om detta sista egentligen bör räknas som tecken på storhet. ens bland AIK:are.

 9. Jag ställer samma fråga tillbaka… Rolig? Stöddig?

  Du sökte förminska AIK till "bråkiga supporters". Utan att häckla…(?)

  Så jag håller med och förvånas samtidigt över Allsvenskans otroligt låga nivå. Svenska mästarna fick nu stryk av ett gäng supporters.

 10. MMAAAHHH, jag kan inte kommentera i de senaste inläggen, vilket jag vill efter att ha lyssnat på radion hela dagen om de fåniga lagförslagen som gäller skolan.
  Vad har du gjort med kommentatorsfunktionen eller är det jag som är korkad som inte fattar?

  Nu blir jag snart galen, ingen kommentar ”fastnar” på din blogg…

 11. rosenblom: har ingen lust att käbblas! om du väljer att läsa vad du tolkar istället för vad jag skriver så fine, men grälas får du göra på nån annan.

  Christina: jodå! du har kommenterat massor fast jag har städat 🙂
  dvs. du är INTE korkad och nu ser jag glatt fram emot dina åsikter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *