13.4 – om abstinens.

11.4 - om relaterade sporthändelser.
13.4 - om samtalsämnen.

Påsken har förflutit. Liksom snart 42 Maali-lösa timmar. Hon har nämligen spenderat nästan hela sin andra påsk hos sin mormor medan resten av Hedbertsarna har ätit lamm, druckit vin och umgåtts med andra vuxna. Men nu kom hon precis hem och jag ska pussa henne lite sönder och samman!! Mjau!

11.4 - om relaterade sporthändelser.
13.4 - om samtalsämnen.
6 comments Lägg till din
 1. Jaa hon kommer hem i andra kläder … men de liksom hon behöver hon nog en omgång i tvättbaljan, och då kan ju den lilla konstnärinnan få användning för badkritorna?!Å andra sidan är hon ren på insidan, ordentligt bajsad som hon är: 3 stora och en liten har hon levererat.

  …mrmr.

 2. mormorn: å nu är hon en ren på utsidan också!

  haha! hon måste smaskat i sig enorma mängder mat för det tog inte lång tid hemma innan hon stapplade fram till och knackades på stängda wc-dörren. snacka om att tala om att hon behöver gå på toa 🙂

  nu håller vi alla våra tummar för att hon kan slappnas och somna gos och sova hela natten för en bamserolig dag på dagis imorron!

  krams!

 3. Wow!!! Ni är modiga.. Och smarta..

  Mina hade aldrig bv.. Knappt nu heller!

  Smart att ha vuxentid ibland!

  Pok

  Mallanjutattha´nahemmaigenbralla

 4. Lallis: det är en av dom bästaste!!

  Malla: vi hade nog också kunnat klara oss nästan jämt utan barnvakter men försöker för barnvakternas skull ändå leta upp tillfällen 🙂

 5. Jag förstod inte det där med att vara modig och smart? Var det modigt att lämna henne hos mig? OM det var det som var det modiga, ska det kallas att vara smart att lämna sitt barn till någon som man måste vara modig för att lita på?

  Om det var något annat som avsågs blir jag lättad!

  Mängden mat var ingalunda "enorm" bara lagom,om det får igång stoppad mage kan man kanske prova frukt av annat slag än banan om det inträffar igen? Jag kan vara den som avstår lamm, vin och umgänge med vuxna fler gånger, om det beövs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *