18.4 – om trassel med det mesta…

Dagsens tips: öva pekfingervalsen.
19.4 - om bäbisim för Maali och hennes mormor.

Äh. När solen skiner ska man inte sitta framför datorn i vilket fall. Så att det varken går att ladda upp foton eller publicera kommentarer här är klart världsliga ting!

Tjenixen!

ps. äsch då. en liten tag på fel ställe och hela alltet vägrar samarbeta…!? 🙂 nå. taggen flyttad så nu borde kommentatorsfunktionen vara back on track. fast fotouppladdning är jag fortfarande vilsen på så den biten ligger kvar på isen. ett litet tag till.

Dagsens tips: öva pekfingervalsen.
19.4 - om bäbisim för Maali och hennes mormor.
8 comments Lägg till din
  1. aah vad störande,skrev nyss ett inlägg men så försvann det*suck* Jo tack jag mår bra till o från, fortfarande yrsel som spökar tyvärr. Men växer gör jag nog dag för dag känns det som! Psykologen var intressant att lyssna på och det är intressant med psykologi tycker jag sålänge man själv har lust att lyssna på allt dvs 😉

    1. när det gäller ämnen som intresserar kan jag lyssna hur länge som helst! extra spännande är det ju om det är tillåtet att diskutera. då kan man verkligen komma nån vart!

      usch med yrning. håller tummar för att det inte håller i sig hela graviditeten! hur mådde du när du gick med Elwira?

  2. Och så testar jag med. Tack snälla för större stil i kommentatorsrutorna! Brukade känna mig som en gammal stöt när jag kisande satt och lutade mig fram mot skärmen här på bloggen din.

    1. ehum. sorry! jag tror ”min” webguru tänkte på dig särskilt när han på eget (och uppskattat) initiativ storade upp det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *