19 comments Lägg till din
 1. Jamen ibland kan man inte låta bli:)! Och bra att passa på innan kidsen har egna åsikter om kläder:)!

 2. Lackskor och stövlar i ett. Kan det bli så mycket bättre. Var glad att du fortfarande kan köpa kläder/skor utan att bli utbuad med det du kommer hem med. Här är det en snartt 9åring med mycket starka åsikter om vad man ska ha på sig och inte.

  1. jag har liksom planerat att när de dagarna kommer ska mormorn, farmorn och pappan tillåtas få stå för klädinköpen
   😀

 3. Inget försvar?!??! Åhjo.. Dom är ju bedårande.. Och jag är säker på att de stod där och skrek.. ”Ta hem mig”, ta hem mig till Maalibejbin”.. Syns ju lång väg!

  Pok

  Mallahadeköptdemdirektbralla

  1. precis! dom skrek jättejättehögt och hjärtskärande! [höhö, kunde inte låta bli]
   synd bara att Maali inte är lika förtjusta som vi (jag och Tias alltså)… kan det va nåt med vad dom symboliserar tro? dvs regn.
   🙂

 4. Naaw shitt vad söta! Så man får hål i tänderna ju 🙂 Det gäller verkligen att passa på så länge man får välja själv 😛

  Och som svar på din kommentar: klart man år tipsa när jag ber om det! Fattas bara! (O-bett verkar jag ha en tendens att bli lite irriterad, fast det kanske alla blir?!) Hittils har Flisan bara fått välling sittande i soffan, och kanske får fortsätta så om man kan får öroninflammation om man äter liggande! För det var så jag uppfattade det, men jag förstår inte helt hur det hänger ihop, gör du?

  Tufft med egen domän föresten! 🙂

 5. Men hallå!! Vad fina de var! Såna måste jag köpa till Nova nu. =) Vart köptes de?
  Tretorn är för övrigt bästa gummistöveln tycker fyrabarnsmamman.

  1. i en lågprisskoaffär mycket nära mitt jobb 🙂

   dom hade bara ett parti och jag norpade åt mig dom sista i rätt storlek när jag bytte från små till större. annars hade jag gärna köpt till Nova och skickat upp. dom var rätt billiga nämligen… attans rabarber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *