20.4 – om att förvirra sig i php-träsket.

20.4 - om att falla för sötman.
20.4 - om en ömäjsingly ömount of mail till mina nosare...

Jag trasslar mig djuparedjupare och om jag inte tar mig i kragen snart sitter jag fast i miljarders av klibbiga forumtrådar som ändå inte tar mig närmare målet; dvs att bli kvitt känslan av icketillräcklighet. Jag gillar inte att inte veta vad jag sysslar med, och för tillfället är ctrl-knappen i kombination med tre specifika tangenter mina säkraste kort och bästaste kamrater.

Helt ärligt kan det ju inte vara så himskens svårt att ändra ett ”Reply” till ett ”respons” och ett ”on” till ett ”skrev om” och att få det lite luftigare i sina widgets och klura ihop ett mindre rörigt det-har-kommit-ny-respons-på-inlägget-du-kommenterat-mail men jeez… nu ger jag upp! För idag. Imorron kravlar jag säkert stadigt i träsket igen…

Tjenixen!

ps. nu har jag lyckats få in foton i det däringa en dag med Hedbertsarna-inlägget om nån är nyfiken!

20.4 - om att falla för sötman.
20.4 - om en ömäjsingly ömount of mail till mina nosare...
3 comments Lägg till din
  1. Och där är den igen: Den bergfasta övertygelsen i maggropen att jag inte ska skaffa en egen domän. Luftigare widgets? Php? Jag blir nervös bara av att läsa det…

    1. ingen oro som är befogad anders! världen är full av arbetslösa småglin som fixar dina widgets i ett nafs! med en kniv.

  2. Hur går det? Löser det sig? Jag håller som sagt själv på och jönsar med koder och strunt. Lärt mig en hel del. Maila du. Kanske kan jag hjälpa till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *