20.4 – om en ömäjsingly ömount of mail till mina nosare…

20.4 - om att förvirra sig i php-träsket.
Dagsens tips: va din egen byggmästare!

Alltså. Jag ursäktar å det ödmjukaste att det måhända drösa  epost över mina högst värderade responsare. I ett försök att minska mängden mail ska jag försöka hålla igen på svarskommentarer. Tro för den sakens skull inte att jag inte blir alldeles lyckovarm för er feedback, jag löööv att ni omtankar mig med era åsikter!! Och. ”Försöka” sa jag… as in ska försöka jättemassor jag lovar!!

:)

Tjenixkrams i sena isbitskalla vårkvällen!

20.4 - om att förvirra sig i php-träsket.
Dagsens tips: va din egen byggmästare!
8 comments Lägg till din
 1. nej det är klart det inte är ett måste , utan det känns som om man bara gör det om helgerna nu förtiden 😛

  Har bara två o. en halv månad kvar och om det är krogen du syftar på så har man redan besökt den o. jag tycker själv att den överskattas ganska mycket. Jag tycker mer om hemma fester vilket man som 17åring också får uppleva 🙂

  Vad tycker du bäst om ? Krogen eller hemmafesterna :)?

  1. hahaha! jadu. i min ålder är det hemmapartaj som gäller i alla lägen utom när det gäller ”krogen” as in ”restaurangen”. å då snackar jag inte heller korvmojen på hörnet… eller ens Harrys typ.
   😀

 2. Ahaa har du bytt liksom. Tur att man hände med då. Trots att jag knnappt har näsan över bloggytan just nu vill jag ju gärna se hur ni har det. Jag ska endera dagen få ihop ett parisinlägg!

 3. Hahaha, du tar till alla medel så att vi verkligen skall fatta att vi inte skall spamma din blogg.
  Men jag lovar, när jag piggnat till ordentligt skall jag spamma som fasiken:)
  Lite humor har jag tydligen kvar.

  Själkvklart lät jag rikspuckot ligga kvar. Hade en ny sådan idag. Berättade att jag gått ned åtta kilo på dessa veckor eftersom jag inte kan äta. Fick en kommentar typ;
  ”Wow, vad bra!”
  Tja det var kanske inte därför som jag skrev inlägget utan jag undrade mer hur jag kunde ha gått ner så mycket.
  Skall inte blarra med.

  Krama din söta tjeja från mig med:)
  Kristina

  1. det var en fin pik att jag riskerar jaga bort er allesammans… förlåt!! jag vill inte och menar apselut inte sååå! ärligt.
   dessutom. mina reguljära nosare spammar aldrig 🙂 inte ens om ni skulle få för er att skriva nåt i stil med ”fin blogg! läs gärna min!”. allt är ursäktat för en nosare!

   angående ditt pucko så lyfter jag på hatten för idioten och hoppas hon trampar på en rostig spik. gärna utan stelkrampsskydd.

   du är välkommen tillbaka när du orkar Kristina. herrejisses! du har väl liksom viktigare saker att ta hand om än min blogg… 🙁
   ta hand om dig ofantligt mycket och krama dina härliga kiddisar imorron när dom vaknat!

   megakrams!

 4. Heej! Åh har du fått egen webbadress. 🙂
  Ja det är lite synd om Stella. Men nu har jag tagit bort leksakerna och hon sörjer inte 😉 Det man inet ser finns inte. Och nu är hon mycket lugnare än för ett par dagar sen!

  1. självfallet. men du kan ju bara välja ditt eller datt. och väjer du datt slipper du förvisso mina trettiotvå svarskommentarer, men blir å andra sidan också utan all intelligent feedback från övriga läsare.

   tough choice. som jag vill slippa medverka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *