23.4 – om ”well done by the keeper”.

23.4 - om Khmer Rouge.
Dagsens tips: gör dig av med mattor du inte tycker om.

Repliker och kommentarer ur ett gammalt FIFA-spel har etsat sig fast. Tillsammans med ovanstående och slingor ur hysteriska ”Dancing with Madonna” o nån gammal upphottad Elvisdänga har jag lidit mången afton – mest för att vara nära Mallias. Fotboll ska njutas på plats – helst live men TV/radio är okej. EA Sports går fetbort.

Att däremot åka hem med tre schyssta points från Olympia går fetbra!

Tjenixen!

23.4 - om Khmer Rouge.
Dagsens tips: gör dig av med mattor du inte tycker om.
3 comments Lägg till din
  1. Tack för din kommentar! Ja fick ganska många negativa kommentarer igår. Men jag bryr mig ej så mkt om de 🙂 INget att reta sig på 😉 hehe

    Allt bra?

  2. Skoja inte! Dessa FIFA-kommentarer sitter som fastsvetsade i hjärnbalken! Jag har ett par från min flipperperiod. Frågan är om man verkligen behöver något annat ordförråd än alla dessa fraser? EA Sports- its in the game!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *