2.4 – om tillbakafådd tungfunktion [på jobbhemväg i buss].

2.4 - om krax och fågelkvitter. [stämplar jobb-in om två minuter]
3.4 - om att käraste barn såklart har många namn.

Tror bestämt jag missat berätta att min goda smak är hos mig tillbaka 🙂 Förvisso inte fullt ut, men klart tillräckligt för att skingra yviga orosmoln. Tjo!

Imorron tänker jag njuta Maali- å Malliassällskap med återfunnen glädje för utelunch och/eller fikning. Allt blir ju så mycket lättare med klar himmel! Vi har fundering på Borås Djurpark; om vädret så tillåter?

Tjenixen!

ps. har pga bruten arm (inte min) stått i kassan idag: tysan va pengar luktar illa…?!

2.4 - om krax och fågelkvitter. [stämplar jobb-in om två minuter]
3.4 - om att käraste barn såklart har många namn.
10 comments Lägg till din
 1. Sv: Ja jag är väldigt nöjd med min förlossning:)

  Tack så mycket för gratulationerna:) Och kul att du gillade bilden, det är jag som tagit den btw 😉

 2. Släpa ungarna på badhus är nemas problemas. De hängde mest i "babyvärlden" där dinosaurier och apor och annat sprutade vatten och grejer. Visst åkte de rutschkana….med mig som släptåg. Jösses vad trött jag var, och jag insåg att barnen älskar badhus. Så nu skall vi kolla på simskola till dem.

 3. Hurraaaa för den goda smaken!!! Och djurparken låter som en toppen idé, jag vill också!!! Jag längtar till Kolmården i sommar med min grisunge… =)

 4. Åh tänk att man kan sakna något så mycket som luktar sååå illa, när man inte här dom 🙂

  Härligt att du känner dig bättre

  //Sol

 5. Att det mesta smakar gott när man får inmundiga det i de fria, under klarblå himmel.

  Hoppas vädret står er bi så ni får en toppendag på djurparken.

 6. Idag är det ju jättefint väder, passa på att ta en sväng.

  Ser att du flyttat texten mer till höger(ointressant notis men ändå).

  Nej, angående boken var jag nog mer engagerad innan och är självklart inte besviken om folk inte röstar. Måste ju kännas okej om man vill rösta. Första delen är klar och då hamnade jag sexa, en helt ok placering för en oredigerad(har inte orkat) bok av 440 välskrivna. Nästan så att jag skäms för det.

  Många är riktigt duktiga och redigerat sina böcker till perfektion, jag orkade inte in i det sista och har även kommenterat att den är oredigerad.

  Nya tag inför nästa omgång, är fortfarande med men vill egentligen(är osäker) gå vidare. Energin som jag trodde att jag skulle ha ändå finns inte där. Det skulle bli jättemycket jobb framöver och visst skulle det nog vara bra men…

  Den kommer självklart att bli helt klar och ett pyttelitet förlag vill ge ut den, men jag skall vänta. Det får ta sin tid. Tror att Magnus blivit glad om det så tar mig två år till.

  Kommentaren från "Sanningen/Andreas", mm, är en medlem från kap1, han(Åke) har hatat allt jag gör från början. Jag rekommenderade hans bok en gång och sedan tog jag bort den(har gjort så i omgångar för att andra skulle synas oxå). Han blev skittjurig och har gett mig ett par sura kommentarer, har dock via ett mejl fått reda på hans ip-adress och som du vet ser vi ju den oxå. Så jag tycker att det är mer roligt och patetiskt för hans del, annars hade jag kunnat ta bort kommentarerna. De roar mig lite. Och det behöver jag just nu.

  Och man blir fruktansvärt smutsig av pengar:)

  Kram

  Kristina

 7. Hoppas ni har lika härligt väder som vad vi har här i 08-land..

  Hoppas ni får en härlig familjedag!

  Pok

  Mallahoppasvinetsmakarikvällbralla

 8. Dirty money heter det ju o i en undersökning jag såg på sanningskanalen Discovery visade de att en vanlig sedel kan vara besudlad med upp till tusen olika bakterier. Några exempel som de visade var bakterier från urin, var, öronvax och karies.

  Plötsligt får de vita handskarna på händerna hos folket på Liseberg en betydelse…

  Kramiz

 9. Olivia: fast det blidde ingen djurpark… vädret höll sig inte på vår sida… Kolmården is da shit! dyrt som stryk men wow så skoj!

  Petra: haha! nä, fast å andra sidan är det kasst att stinkas 🙂

  tack!

  Dagens Eko: tänk sen i sommar när vi kan vara utomhus heela daan! aj löv!

  Kristina: omväxling förnöjer.

  jo, jag förstår att du blev ledsen. jag försökte bara vara peppig, för i sammanhanget blev det kanske en droppe som fick det att rinna över?

  sicken stolle den är Åke Andreas. usch.

  ta hand om dig!

  Malla: var inte särskilt härligt imorse och förmiddags. nu strålskiner solen!

  Tojjan: blä nu blir jag ännu mer glad att jag inte har några. fast Petra har ju rätt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *