27.4 – om att fylla år.

26.4 - om människan bakom de röda byxorna.
Dagsens tips: smink kan dölja och försköna.

För 364 dagar sen var det dags förra gången, och det blir på nåt vis mindre viktigt för varje år. Inte för att jag inte vill bli äldre, det tycker jag är rätt coolt för ålder ger erfarenhet och glädje och respekt, så nä… det är nog bara så att födelsedagarna har lost their charm liksom. Å för första gången nånsin förstår jag fullt ut alla mammors och pappors till irritationens brant asabläiga tråksvar på frågan ”vad önskas du?”. För en teckning skulle vara alldeles nog! Från EmmaLi alltså. Från alla andra förväntar jag mig guld, juveler och kontanter såklart.

Tjenixen!

26.4 - om människan bakom de röda byxorna.
Dagsens tips: smink kan dölja och försköna.
12 comments Lägg till din
 1. Hahaha jodå visst vågar jag 🙂
  Teckningar i all sin ära.. men guld och juveler helst av alla. Sen kan jag faktiskt hoppa den där teckningen också som jag faktiskt har 300 av redan 🙂 Kanske räcker det med en kram av dom små 🙂

  Jaaa såklart säkerheten är högre nu, absolut och det är bra! Men ibland kan jag tycka attt det går lite till överdrift, men bra!!

  1. hihi! välkommen då du modiga :p

   jag har inte hunnit få så många än (typ inte nån nästan) så varje alster mottages hjärtligt!

 2. Grattiskram på födelsedagen!! Juvelerna får du förhoppningsvis från annat håll:)

  Några av de där teckningarna jag fick av barnen på mina födelsedagar har jag sparat genom åren – DE är små värdefulla konstverk för mig idag.

  Önskar dig en riktigt fin dag!

  1. tacktack!
   vi får väl se… håll tummarna bara… 🙂
   dina barn är ju så himla konstnärliga (iaf T) så jag förstår att du sparat dom. om mina föräldrar däremot råkat slänga mina alster förstår jag det alldeles självklart!

 3. Grattis på födelsedagen 🙂 Hoppas att du får allt guld och alla juveler du vill ha! Kramar får du från mig!

 4. Grattis i efterskott!:) Skickade ett sms men jag vet aldrig vilken mobil det är som är aktuell! Hoppas att du hade en underbar födelsedag!!
  Kramar

 5. Uffa, jag surfar runt jättedåligt just nu, har helt missat att du fyller år.
  Grattis i efterskott, och jag har lagt en liten teckning på lådan först idag…har glömt ta med kuvertet ner till byn varje gång jag har åkt och handlat.

  Gillar Maali att teckna?

 6. tack för alla grattisar sötnosar! tänka sig.. helt ovetandes om mitt blogginlägg hade Maali ritat en jättefin teckning till mig! och guld fick jag (faktiskt!)! kontanter också 🙂

  Christina: haha! helt okej att du inte har stenkoll på min födelsedag ;p åhå! paket!! sååå spännande!

  Bobby: mess kom fram! tack gulledu! det är mig det är fel på som faktiskt inte hann svara igår och som helt glömt bort det idag… förlåt!!

  Johanna: kan du inte bara skicka en check? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *