29.4 – om dålig nosning.

Dagsens tips: smink kan dölja och försköna.
Dagsens tips: ut å gå på stan!

Ovanligt dålig (b)logguppdatering för att vara mig och jag vill förklara att det beror på att jag känner mig en smula nere. På samma vis som jag blir lycklig av snällhet blir jag lessen av taskighet. Om det är missförstånd som fått personen som utan grund anklagat mig för dålig yrkesheder vet jag inte, men faktum kvarstår: jag blir jäkligt besviken när en diskussion grundar sig på ointresse och egna tolkningar. Som alltid i såna här lägen säger jag;

lyssna på vad jag säger, inte vad du tror att jag ska säga

Mjau.

Det enda jag ville med mitt inlägg om dom röda brallorna var: se mig som en människa! Kanske uttryckte jag mig klumpigt? Om någon tog illa vid sig ber jag om ursäkt. Min mening är inte att såra utan att uppmuntra till bättre relation mellan kund och säljare. Fan va fel det kan bli.

Återkommer när inspirationen kommit åter. Förhoppningsvis redan imorron.

Dagsens tips: smink kan dölja och försköna.
Dagsens tips: ut å gå på stan!
4 comments Lägg till din
 1. Jag hoppas innerligt att du återkommer redan imorgon med flera nosningar, och för att köra på med samma retorik som den kommentator som gjort dig ledsen, han som skriver ”du tänker fel”, så vill jag hävda att du tänker rätt som tänker och skriver som du gör 🙂
  Amen.

 2. Näe.. Nu har jag läst Rosenblomare och annat trams..

  Inte hänga läpp nu Ullisen! Vissa saker kräver teflonskydd.. Tex Rosenargsintablommare..

  Pok

  Mallaönskardigenhärlighelgbralla

 3. Som semiprofessionell ältare kan jag verkligen känna igen mig i det här. Dom gånger jag har känt mig missförstådd och påhoppad på min egen blogg har jag bara haft lust att lägga ner hela skiten. Jag tror det är för att jag, liksom du, inte AVSER att vara stridbar kastare av brandfacklor på min blogg som det blir så häpet otäckt när nån blir provocerad. Försöker intala mig att det är oundvikligt och enda sättet att aldrig reta upp nån är att vara så fesljummen att man inte märks. (Är för övrigt lite härdad som dramatiker. Har som alla andra fått min beskärda del av missförstånd, burop och obefogade sågningar…) Men klumpen i magen sitter där fortsatt i nåt dygn.

  Man är som man är. Det är fint att vara empatisk och inkännande, men finge jag önska en sak så är det lite tjockare hud emellanåt.

  1. joo… jag förstår att du förvisso borde vara ”van” – om man nu blir det? men. det som i detta fallet i slutänden ändå kändes okej var att tolkningen han gjort var så inihoppsan egen, och galen. jag hoppas att den uppbackning jag fått i sammanhanget inte har att göra med vi-är-dina-vänner-och-försvarar-dig-in-i-döden utan att jag faktiskt har en point. å andra sidan: rätta mig inte om jag har fel i det här fallet… 😀

   ps. inget gott som inte har nåt halvkass med sig; elefanter har inte bara hård hud. dom har också opraktiskt gott minne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *