4 comments Lägg till din
  1. Åh! Du hittade den videon! Av någon anledning som jag inte kan komma ihåg letade jag som en galning efter den för några månader sen, men kunde inte hitta den. Tack! Nu ska jag bara komma på varför jag letade efter den.

  2. Kvinna!! Tack för igår…de va trevligt….glömde messa. De va nån som hette Johan som gifte sig. Ingen ägare utan bara anställd men även han grek som de andra.

    Krams

  3. Evis: de nada! å nu blir jag lite nyfiken, när du kommer på varför får du gärna meddela.

    Linda: haha! libaneser är dom väl ändå? 🙂

    jupp! trevligt it was, måste göra om!

  4. Åh hjälp. Henne hade jag alldeles glömt bort, men nu minns jag med nästan smärtsam skärpa varför jag avskydde henne. Det är den där enformiga "studsa, studsa, studsa som en studsboll"-takten jag inte klarar av. ryys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *