14 comments Lägg till din
 1. nämen oj, det är inte varje dag man får en låt tillägnad sig! sicken lyx! 😉

  men du.. hänger inte riktigt med här med dina barn + namn. är Maali och EmmaLi samma barn? 🙂

  sv: det låter rätt behagligt det där med att sitta och stirra ut i tystnaden. jag kanske lär mig, så småning om!

 2. hihi, tusen tack vad härlig du är!

  ja hittills har ju Elwira varit snäll, men som sagt det kan ändras 😉

  Men hon blir nog glad att få ett syskon, någon att växa upp med det känns toppen att kunna ge. Glad påsk!

 3. Vet inte om jag skulle vilja att han sjöng om mig. Mamma satt i köket och läste om honom "Men… Den killen saknar ju helt självinsikt…libosin…HAHAH"

  Jag håller med. Han är bara..konstig.

  Ska jag säga. 😉

 4. Jag är inte ett dugg förvånad…

  Klart att en så´n fantastisk liten människa ska ha en egen sång..

  Pok

  MallalitekortpåpåskMaalitackbralla

 5. han såg väl henne på bloggen 😀

  Jo, Marley and me tyckte jag var bra. Jag är lite emot tramsiga, amerikanska, romantiska komedier. Men denna tyckte jag va BRA! Den handlade ju, såklart, om hunden i första fokus, men även om vardagsproblemen i familjen som jobb/karriär, hus, att få barn, att ha barn, osv osv. Jag tyckte den va jättebra och framför allt en väldigt FIN film som i alla fall jag kunde sätta mig in i. 🙂 Helt värt att se. Men känner du inte för att lägga typ 100 spänn på att gå på bio och se den, så hyr den senare. Men se den 😀

 6. Matilda: det är samma, finns bara en kiddi; namn och smeknamn vettu 🙂 fick sin utförliga förklaring i eget inlägg för exakt en vecka sen faktiskt!

  Erika: det är klart det inte kommer ändra sig! å det nya lilla pyret kommer bli exakt lika lätthanterligt såklart 🙂

  är bamseglad för din skull! så häftigt!

  carola: höhö! jag anade det… 😉

  Christina: nä. funkar fint på PC också.

  Rebecca utan räkan: "libosin"?

  äh. jag är inte så knusslig. tycker det är hemskt sött att ha en låttitel som heter som min unge! fast annars; nja jag håller nog med en smula. men han är inte så gammal. och jag såg bara idol två gånger så jag är knappast expert på ämnet!

  du kan va fisk i andra forum… inte här.

  Malla: synd bara att den är rätt banal och töntig.. 😉

  Alexandra: såå måste det vara!!

  tack för filmtips. bio har jag inte varit på på flera år. lär nog blir för nåt maffigare än en sån här film. men måbramovies är najs så när den väl kommer på bluray ska det tittas!

  daniella: jag gillar! men jag har inte så mycket att jämföra med iofs.

 7. sv: Nej det gör jag faktiskt inte (eller faktiskt och faktiskt, men det verkar som att alla gör det idag). Jag tackar dem som uppfann spotify och går gärna till videobutiken, för där kan jag ändå passa på att köpa godis 😉

 8. Elin: vad glad jag blir nu! inte för att det spelar nån roll men jag har [faktiskt] mer respekt för dom som gör som du och jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *