Dagsens tips: shoppas det du måste, inte bara vad du vill.

24.4 - om hur långt våren kommit!
25.4 - om förslitet pekdon.

En ullkappa av osedvanligt söt modell attackerade mig inne på MQ:s nya outlet idag. Joo… fel säsong men nu slipper jag ju leta i höst. Plus att jag sparat ansenliga elvahundra iom fet prisreducering. Jupp. Sparat! Eller hur?

Långt gångna grubblerier att låta en vit iPhone flytta hem till mig börjar kännas i beslutsångesttarmen. Kanske måste jag provpilla lite mer på Nästgrannens pojkväns… iPhone alltså.

Present till min pappa som fyller år imorron. Förslag någon? Pliis!

24.4 - om hur långt våren kommit!
25.4 - om förslitet pekdon.
6 comments Lägg till din
 1. Vi har slutat köpa saker till varandra i min familj.. Ingen över 18 får presenter. Lite trist, men man slipper ju problemet med vad man ska köpa.

  Jo, jag uppdaterade mycket oftare då. Är inne i en grym bloggtorka, just nu… Läser knappt bloggar ens… Vissa dagar kommer jag inte ens ihåg att jag HAR en blogg. Familjelivet flyter på utmärkt. De värsta konflikterna som uppkom av ihopaflyttningen, är utagerade och överstökade, så allt flyter på fint hemma.

  Socialen tvingar mig att arbeta med att röja skog och annat skitgöra, som ingen med lön ens vill ta i, för 9 kr i timmen. Det är bara att hålla käft och göra som man blir tillsagd, annars får man inga pengar ALLS… De försökte t.o.m med konststycket att vägra ge mig ledigt på påsklovet när jag hade mina barn.. Men då fick de sina fiskar varma, och var tvugna att ge med sig.

 2. Ibland är det alldeles för trist att köpa sådant man behöver… som disktrasor… eller tops… eller en ny kylare till bilen! Men din kappa var betydligt mycket roligare än tops, och kommer värma dig extra mycket till hösten eftersom du sparade så mycket på att köpa den 😉

  Sv: Jo, Promoe är den du tror 🙂

 3. Här brukar det bara bli några olika ölsorter i present till herrarna i familjen. Det brukar bli uppskattat.

  Jag törs knappt åka in till stan, ”behöver” så himla mycket när jag får se vårfräscha kläder…

  1. jag är väldigt bra på att inte shoppas faktiskt så jag förvånade mig själv när jag kom hem med hela två plagg på samma gång.
   öl hade varit en bamsebra present om det inte vore så att pappsen arbetar mycket i billiga goda ölens riken; tyskland och polen. men tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *