Dagsens tips: skype.

21.4 - om att leva i "Nordens sanddosa".
22.4 - om resultat av gårdagsens grustagsresa.

Lillebror gör ju Sydamerika ett halvår och trots att jag inte skådat hans dreads lajv sen julafton känns han inte särskilt långt borta. Resdagbok och foton därifrån lindrar saknad och längt. Han finns ju – som alla andra – på Facebook också, men där finns ju inte jag så den kontaktpunkten saknas. Men. Igår klockan kvart i tio på kvällen ringde telefonen. Hemma alltså. Döm av min förvåning och glädje när det är brüschan på skrapig linje, straight from Santiago de Chile!

Eftersom han alltsomoftast befinner sig i områden med internetdöda spots ville han – när han hade tillgång till under omständigheterna snajsig uppkoppling – passa på att ringa och grattisa inför nästa vecka [när ullisarna blir ett år äldre igen]. Fast han glömde säga just ”grattis”. Vilket är helt okej! För bättre grattispresent än ett telefonsamtal från andra sidan jorden är väl svårt att slå?

Tjenixen!

21.4 - om att leva i "Nordens sanddosa".
22.4 - om resultat av gårdagsens grustagsresa.
6 comments Lägg till din
  1. ja gud va gulligt med ett barnkalas fullt med minikartellstolar. hade varit ursött!! för dom är ju så snygga, skulle inte tacka nej till en till! 😛 Puss!!

  2. Vilken härlig överraskning! Jag fullständigt ääälskar Skype! På så sätt kan mormor hålla kontakten med Lucas, det är så kul! 🙂 KRAM KRAM KRAM

    1. vi har det inte själva men eftersom vi fortfarande är i generation att besitta fast hemtelefon ringer han ju till oss gratis. asabamsestebäst!
      krams tillbaks!

  3. hääääääärligt med sydamerika alltså!

    sv: hmm, jag vet inte faktis. fast jag ska erkänna att det var bra att de gjorde det, eftersom det var en tjej som gick bort pga av det i vår skola, men de kanske skulle gjort det mer intressant, eller så. fast helst hade jag valt en annan tema dag, där man måste röra på sig eller ngt liknande. dagens ungdomar är allt för lata (inklusiv jag). 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *