Dagsens tips: smink kan dölja och försköna.

27.4 - om att fylla år.
29.4 - om dålig nosning.

Var det nån mer än jag som tyckte Ola Andersson såg ut som en tvättbjörn i kvällsens Fotbollskväll? Jaja. Jag fattar. Skidåkning. Men SVT har väl för tüsan råd att kleta lite kräm runt ögona på gamle talangscoutsAIK:arn?

Förresten var det festligt att höra den för mig nya deltagaren i fotöljen.

– Han låter ju som han kommer härifrån! hojtade jag förvånat till efter nästan-hela-kvällen-lessna-kiddi-pappan som zombisatt i soffan bredvid mig.

– Ja. Han är från Falkenberg, upplyste mumlande zombin.

Jag borde kanske reagerat med mer än förtjusning över igenkänd dialekt. En smula pinsamt blir det ju när jag nu förstår att det var Per Zetterberg. Jeez. Visst borde jag känt igen. Han öppnade inte munnen när han pratade för femton år sen heller. Så kanske gör han sig bättre i soffan än på plan. Näää. Det där var elakt… Fast. Kanske en smula sant. Sorry!

27.4 - om att fylla år.
29.4 - om dålig nosning.
5 comments Lägg till din
  1. Hanna Zetterberg, känner jag till.. Räknas det?

    Nej, så mörka är inte bilderna.. Har kollat dem på två datorer nu.. Det måste vara din skärm/dator som inte gillar dem.
    Men jo, som jag skrev i inlägget (hehe) så är hon svart/vit.

  2. som jag förstår och minns det var kiddin lessen och det e la idag jag e zombie för igår hade jag inte druckit nån öl….JÄTTE GRATTIS på din dag igår å tack för kalaset, very nice!

    Däremot har du väldigt fel vad gäller Zetterberg. Han var betydligt grymmare på plan än vad han är i soffan men vi ska ge honom lite tid, han kanske tar sig!?

    Pss l u!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *