6 comments Lägg till din
 1. stackars liten, har hon många taggar?
  Millie har 7 st och det har faktiskt
  inte, tack o lov, så jobbigt för henne.

  Haha, läser kommentarerna ovan, ditt svar att du borde få styk, det var kul!!! =)

  Jag ska iaf ha kaffe i min, trots stank, har hört att man kan göra rent med bakpulver & vatten, tanttips bara..

  1. här är halva munnen full, räknade till sexton fullt utkomna för några månader sen. dom allra första gjorde nog förbaskat ont. och dom nästsista (stora ilsket vassa gäcksler). men jag är inte helt säker på att det är tänder faktiskt. hon är supervajs i magen. och får ont av att dricka vatten, men inte av att mumsa knäckebröd? märklisch in deed.

   haha! om jag behöver några husmorsknep vet jag vart jag ska vända mig nu då 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *