16.5 – om nödlösning i soffan.

15.5 - om snålheten bitna svans.
Dagsens tips: babbla på!

Jobbhelg, bortbjuden på årligt eurovisionkalas för födelsedagsbarn [nu sjöng just Malena och jag torkar tears…], Tias på missplanerat klubbmästerskap, nån måste vara med Maali… så här sitter jag hemma i soffan utan chips framför oerhört påkostad melodifestival. Lessna kiddi med kan-inte-ens-äta-för-hon-har-så-ont-i-munnen fick inte busa riktigt så mycket som hon ville men fick välling i mitt knä o under tiden jag lättat hörde henne slörpa smög sig räven fram. För. Ingen av oss ville vara själv; nu snusar hon bredvid mig bland kuddarna – skavfötters under samma filt – och jag vet att tårarna för La Voix egentligen var överväldigad kärlek till mitt barn.

Jo förresten. Armenien är klistrig, med en kniv.

Tjenixen.

15.5 - om snålheten bitna svans.
Dagsens tips: babbla på!
19 comments Lägg till din
 1. Tyckte det var litelöjligt att Norge vann så överlägset.. SÅ bra var den inte.

  Svar: Nej, JAG tycker inte det är äckligt, men när jag skrev ett annat inlägg för länge sen i ämnet, så kommenterade ett flertal män att DE tycker det.

  1. ja, ibland slår det en lite väl kraftigt; det allra bästaste!! men ont gör ont även på mig, och när hon vaknar i hysteri av smärta kryper jag ur skinnet. inget vi kan göra hjälper. ska försöka få tag på en tandläkare ikväll så får vi se om det finns nåt han vet kan lindra.
   mjau…

   ps. inte mycket att missa den där festivalen. in genom ena ögat ut genom örat. typ. men det är trevlig underhållning.

 2. ullisar
  näää?! är det sant? sicka ena. fast jag tror ändå dom skojade 🙂

  Svar: I så fall har de VÄLDIGT märklig humor, med tanke på vad de kallade mig för att jag protesterade..

 3. Inte grät jag av Malenas sång, jag gråter ytterst sällan över huvudtaget. Jag tycker om Norges sång, framför allt den söta pojken som är så glad och fin- vad jag hade blivit kär i honom om jag var 14 år!

  1. nja. jag är officiellt en lipsill, blöta ögon är mitt signum! när ena bästisen skulle ha hjälp att knäppa alla triljarder knappar i sin klänning innan sitt bröllop var det klurigt att fumla i dimman… för att inte tala om att försöka läsa min lilla text i kyrkan. äh. jag suger på att va stabil i såna lägen. men jag står iofs stadigt genom tårarna! nästan alltid. nästan.

 4. svar:)
  haha man tackar, tack själv för kommentaren:) ja ajg har averkat stor del av sakerna på listan, har dock kommit nya saker…

  Jag upptäckte min krerativa sida och mitt bloggnamn en dag när jag stog och väntade på att mina makaroner skulle bli klara, först tänkte jag på vinterräka men sedan blev det tandpetarakademin, alltså ett egen namn kan man säga:) kommit på det heeelt själv:)

  Hur hittade du min blogg?:)

  1. namnet du valde är klart mer webvänligt då ”vinterraka” nog inte varit fullt lika lyckat som räk-diton 🙂
   (hittade dig via bloglovin om jag minns rätt)

 5. Vet du. jag hade chips. Men jag åt bara av gurkan och morötterna. Det känns inte helt okej. Hemmakväll med mamma var det bästa på länge. Lääängesen.

  Utan chips låter iallafall inte bra.

  1. du å Maali hade samma då kan man säga? tror du hade trevligare med din mamma än hon hade med sin dock.

   aj nöu!! fast. tog igen chipsandet idag. och lite mindre gråt också. perf på det viset!

 6. kul att Norge vann =) ang graviditeten: åh du saknar det inte? jag är precis tvärtemot dig då, jag ÄLSKAR att vara gravid nu när jag mår bra och illamåendet, yrseln mm har släppt. Jag älskar magen ju mer den växer och tycker om känslan att vara gravid =) kommer absolut sakna det efter bebis kommit, men då kommer vi lugna ner oss med bebisverkstaden, haha!

 7. Nu är det tisdag och jag kan fortfarande nynna på Armeniens, Norges och Portugals bidrag. Och så den där operasångerskan som kom typ trettiotvåa. Tack för personlig blinkning i inlägg, det var min själ smickrande!

  1. okej. nu har det gått ytterligare några dar och jag kan bara nynna Israels, fiolmannens och trettioandraplatsarns. fast det har inte ändrat sig sen i tisdags 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *