19.5 – om uppåt/mera i börsen.

18.5 - om enkla ting.
20.5 - om en familjedag i sol, oväntad o välkommen semesterdag samt helt galna byggprojekt.

Vänder det? Man skulle ju kunna hoppas! Hur som haver fick jag idag se att en av Maalis fonder ligger på plus och blidde lyckligt förvånad tills jag kom på att det är just den här fonden vi på månadsbasis stoppar in nya slantar på… å den svarta siffran är knappast lika stor som de senaste månadernas sparande så både lycka och förvåning kom av sig.

Å andra sidan drabbar – som jag brukar tjata om – de låga aktiekurserna oss icke nämnvärt. Att räntorna däremot ligger i botten är hurra för Hedbertsarna. En närmast nollprocentig inlåningsränta på lönekontot är helt i sin ordning när vår boendekostnad sjunkit som en glad sten det senaste året!

Partiledardebatten häromdan var en närmast skrattretande vänlig tillställning. Det närmsta irritation jag kunde nosa fram (om jag bortser från egna soffans aaargh finns det inga vettiga debattledare på TV numera??) var Lars Leijonb… f’låt, är så van att det är han som bjäbbar! Hägglunds morr på den Ohlyska här-finns-pengar-till-allt-mentaliteten. Mona höll sig lika passiv som Reinfeldt. Och ja, det är supertönt att namna våra ledande politiker vid enbart för-/efternamn och jag kan inte ens skylla på försök till teckensnåleri för den här förklaringen äter upp långt fler än annars åtgångna 22 bokstäver så jag skyller istället på boogien – för nån sol finns inte att hänga upp sig på.

Kan vi förresten annars skylla vädret på regeringen? Det är så himla bra att ha en syndabock.

Tjenixen!

18.5 - om enkla ting.
20.5 - om en familjedag i sol, oväntad o välkommen semesterdag samt helt galna byggprojekt.
7 comments Lägg till din
    1. haha! jo… har inte sagt det är fel 😉

      ps. har inte förresten grisar och räkor ganska lika samma färg?

  1. igår kom jag inte in på din blogg, hel skumt.men nu fungerar det ju! Ja men man måste nog vara hårt med vissa saker så de är försiktiga som exempelvis med datorn. Det hörde inte till vanligheterna att Elwira brukar sitta i mitt knä framför datorn, men jag hade en bamse melodi på youtube som hon fick titta på =) och hon tog det väldigt försiktigt med tangenterna men ändå hoppade den bort :/ typiskt! Ha en fortsatt bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *