15 comments Lägg till din
 1. Tjaaa, även i den lilla håla där jag slagit mig ner var det fullt av shoppingsugna galningar. Inte verkade pengarna vara slut idag heller för en tur till coop var ett nöje jag delade med många.

 2. Ja de är rätt olika som tur är, men de är lika på rösten och har mycket lika miner. Men de är lika söta =)
  Gekås på en klämdag… Då kan man inte annat än förvänta sig att det är sjukt mycket folk! Hoppas du fick gjort en massa bra fynd i alla fall =)

  Kram kram

  1. ofantligt söta! det vet du att jag tycker!

   och, inte så mycket fynd för min del. jag skippar GeKås vid såna här tillfällen 😉
   jobbar ju i byn.

 3. Hellos…jasså folket var på Gekås….jag tror att de var i Puttgarden oxå för jisses vad folk det var på Boardershopen i torsdags. Ser att ni hade en trevlig dag ute i lilla mysstugan oxå.

  Förresten….visste inte vilket inlägg jag skulle lägga detta i så jag lägger det här…jag hade ju jätteproblem att läsa din blogg…både hemma och på jobbet. Det gick att fixa hemma. Hade inte uppdaterat min explorer på länge så när jag gjort det så kunde jag med glädje följa era familjeäventyr igen 🙂 Har inte varit på jobbet sen i tisdags så jag kollar där på måndag vad som kan vara fel. Men detta kanske kan var lösningen för andra som oxå haft lite problems.

  En söndagsfika imorron???? Rings mig vet ja!

  Krams

  1. värre än sist? fast då var det ju iofs inte så mycket. hade ni mys på Lallandia? eller vart ni översimmade av stimmiga barnfamiljerna? höhö :p

   det känns som du kommit en lösning på spåren. tyvärr hjälper det inte mig så mycket i min jakt på offentlig lösning men megatack för detektivarbete!

   fik imorron blir klur. jag jobbar ju…

   krams och mjau!

 4. Ja man kan inte tro att det är finanskris;)! Själv upptäckte jag att jag hade mera på kontot än vad jag trodde, annars brukar det alltid vara tvärtom;)!

  Skulle tro att det ska vara väldigt mycket bankkris för att folk inte ska shoppa?

  1. sicken fantastisk upptäckt! ja, det är mycket sällan det är så i mitt fall… och OM det skulle vara så så kan man slå sig i backen på att det är nåt som är fel. och inte är det då till min fördel ;=

   du har säkert rätt. iaf i såna här lågprisparadis. typ.

  1. visst är det märkligt! nästan lite kusligt… inte nog med att vi heter och stavar exakt samma, våra män heter också likadant (med samma smeknamn: Tias)!! tur att barnen har andra namn. annars hade det varit gränsfall…

   vår dotter heter EmmaLi, men vi kallar henne oftast för Maali. hon är drygt ettochetthalvt år och såklart bland mina underbaraste i världen!

 5. Tänk jag har aldrig varit i Ullared och det blir nog inte av heller. Min mamma åkte ända tills i höstas! Men i januari nån gång sa hon att hon nog inte skulle följa med nästa gång. Och så blev det ju inte heller. Dessvärre var jag aldrig särskilt imponerad av fynden hon gjorde. Särskilt inte barnkläderna.

  1. Det är väl som på alla lågprisplejs; går att fynda rejält men det finns också mycket dynga. Jag har fyndat. Mycket. Särskilt Brioleksaker. Bäbikläder finns mycket fint, men det är väl en fråga om tycke å smak?

   Din mamma tyckte säkert det var själva resan som var nöjet. Inte nödvändigtvis alla kap!

 6. Till Ullared har jag inte tagit mig ännu. Av alla beskrivningar att döma är jag inte helt övertygad om att det är värt besväret. Eller?

  1. njaä. det beror på. tycker du det är roligt att trängas med folk och kanske göra stora fynd men också köpa på dig massor av onödigheter, så; ja då är det värt det. bor du trettio mil därifrån och inte är gruvligt morronpigg eller sugen på en övernattning i omkringliggande områden (varberg är iofs ett grymt kap på sommaren!) så; nä förmodligen inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *