12 comments Lägg till din
 1. Jag vill, förmodligen också ha en så´n.. Kan jag komma till dig och köpa och få instruktioner.. Jag är hopplöst krokad på just Ipod´s mm.. Jag behöver en toppenkunnig föräljare. Inte för säljargumenten… Den är insåld här.. Men för ”lärasupp”..

  Pok

  Mallateknikidiotbralla

  1. jag säljer ju inte dom här så jag kan dom inte…! dock. när jag lärt mig klart är du välkommen! just nu förbannar jag det faktum att det inte går att synka adressböcker som på alla andra mobiler; via blåtand 🙁 osmidigt allan. men oj så snigg den är!

 2. hm, angående upplärning: VAD är det för mojäng…mer än telefon alltså!
  Det är en liten dator va dom man kan surfa snabbare med än på telefonen va? …men varför behöver man den när man har en lap? är det så bråttom?
  Explain?

  1. näää… inte bråttom! men, det är känslan. du ska få testa. jag lovar du blir om inte fast så åtminstone lite villhaig och/eller impad.
   å då kanske jag har pengar på kontot för dig istället 😀

 3. Åååååååh! Vill också ha en sådan där. Har trånat efter en sån i minst ett år. 🙂
  Ha en härlig dag! Kram kram (Håller med förresten. Nina på blogg.se är jättejätteduktig. En riktig ängel) 🙂

  1. jag har inte trånat så mycket, fick bara en infall typ. hann knappt dilemma mig eller älta ett endaste dugg! tur det kanske. då hade det inte bliddit av säkert!

   (nja. då är det inte nina jag menar för den mänskan jag mailades med var rätt långt från ängel måste sägas… tyvärr. saknade dina gulliga snabba trevliga hjälpsamma svar oändligt under dom två eller tre gånger vi skrevs vid jag och hon på kundtjänst ):

 4. Åh,l har du köpt en sådan. Jag skulle gärna vilja ha. MEN jag har ju en mobil. Mitt praktiska jag stoppar mig. BTW som du sett är min blogg inte alltid så up-to-date. Har halkat in i Facebook-träsket. Men det går ju fram och tillbaka sånt där.

  1. mitt praktiska jag hann fundera tre gånger när svärfar frågade om jag inte behövde en ny mobil så jag kunde få köpa hans gamla 🙂 snacka om tajming liksom?! ömäjsingly grejt!

   btw. halka tillbaka kvinna! du är saknad!

 5. och du vilken lång konversation om ditt inlägg ”röda byxorna”. Som jag för övrigt läste igenom och dessvärre tror jag att du har rätt vi som kunder ofta är fördomsfulla. Jag har själv halkat i denna fälla. MEN i en av våra teknikaffärer tycker jag de är bra. Där är det klart och tydligt vem som kan vad och om man är inne på fle område skickar de mig till rätt person ochdet känns extremt bra.
  Sen kan jag mycket väl tänka mig att man som personal i kassan får ta mycket. Men att folk blir arga på det du beskriver…. är de inte vettiga.

 6. Är jag avis? JA DET ÄR JAG !! Vill ha en sån, men min plånka tillåter inte det, när jag har två resor framför mig =) Saknar er !! Krams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *