26.5 – om saker som tar längre tid än man tror.

Dagsens tips: rutscha järnet!
27.5 - om förväntade prioriteringar.

Fick nånstans ifrån idén att apostlahästa med Maali till dagis idag. Jo. För hade jag cyklat eller barnvagnspromenerat hade jag ju varit tvungen att lämna av cykel/vagn hemma innan jag hoppat på min motjobbetbuss efter lämning 🙂 dvs, en nätt men onödig omväg.

Räknade optimistiskt med tjugo minuters åtgång. Faktiskt höll vi tidtabellen förhållandevis bra men jag fick dåligt samvete över att alltför ofta dra i den lilla armen när upptäckarblicken fick syn på en fin blomma, eller en intressant pinne, eller ett färgglatt skräp. Nästa gång räknar jag med ytterligare tio minuter, pinnar är till för att undersökas!

Tjenixen!

Dagsens tips: rutscha järnet!
27.5 - om förväntade prioriteringar.
14 comments Lägg till din
 1. Men visst är de duktiga! De kan ju gå hur låååångt som helst nu. Fast vi har ett litet minor backslag just nu. Karlan är livrädd för allt från myror till flygande maskrosfrön…

  1. oj. men det är säkert övergående! hon kanske har försökt käka myrorna och tyckte dom kittlade dödsläskigt i kistan?

 2. Om det är en tisdag…kanske mormor kan lämna? Ifall det inte gör något att Maali kommer försent lite sent till dagis kan vi kolla in huuur många pinnar och färgglatt skräp som helst!
  kolla bara att jag inte bytt dag… ett par dagar innan!

  ps. Försökte förresten skriva på tecknerskans sida att jag inte ALLS tyckte huvet var för litet (med tanke på att hon lagt på lite ålder) men saknade något i tillstånd (?) och fick inte lägga till min åsikt på hennes bloggsida! Vad jag mer ville säga var att jag tycker teckningen är underbar, och att jag vet att hon fångat något som inte syns för blotta ögat… samt att jag ser fram mot filmen!!!! ds.

   1. förstod, trots sena försentet!
    å tack för lämnerbjudande, men det är så få lämningar jag har (i månaden) att jag håller hårt i dom ynka jag lyckas få. kanske kan du enklare förhandla med pappan däremot, han har ju huuur många som helst… typ 🙂

    jag har förresten mailledes meddelat eminentaste tecknerskan dina uppmuntrande hejjarop!

 3. Men klart att allt spänande ska plockas upp och undersökas, så är det bara när man är liten! 🙂

  Ptja, Åhus är nog en dryg timmes körning från Sandhammaren, men det är ju längs med samma kust.

  1. och stor – för en del 🙂

   okej då. men jag som är måånga mil och timmar därifrån är ändå rätt nöjd med att ha hittat rätt kust! sådetså.

 4. Haha, känner igen det där. Bara att inse att det kan ta hur lång tid som helst och inte stressa upp sig. Då kan man njuta av promenaden. Skit i jobbet, dom klarar sig ändå, jag lovar.

  1. förutom det där med jobbet så tänker jag precis så. det går ju faktiskt att starta hemifrån en kvart tidigare också? fast… jag är inte den som är en kvart tidigare iofs… ;p

  1. så är det verkligen. och tar man sig bara tid kan det bli roligt även för en vuxen! istället för stressigt…

   välkommen hit förresten!

 5. Stella har samma tankesätt ”pinnar är till för att undersökas!”… =P
  Det är inga problem att du länkat mig 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *