30.5 – om festplanering.

29.5 - om ett hurra för postväsendet.
31.5 - om mors dag.

Vi är till ikväll bjudna till den årliga Vårfestbalunsen i Lerum och tjohej vad jag sett fram emot den! Bokade sovplats och barnvakt så fort vi fick inbjudan. Nu känns väl inte denna välplanering helt nödig, men å andra sidan; trött är jag ju konstant å det är skönt att slippa köra fyra packade festgäster tio mil i natten. Dessutom tror jag inbokade mormorn skulle känna sig en smula snuvad 🙂

Solen skiner hysteriskt och i maskinen snurrar dubbla omgångar sommarkläder eftersom ”nu måste du säga till när du ska kissa” bara funkade en gång av tre. Men vad gör det när min kloka lyckliga unge hojtade ”ja vill ha” mot mammans epilator i solskenet!

Förresten är Maali säker på att hon ska få en ”brrh”. Vi är också ganska säkra på att det är en sån. Jag står ju upp! Förra gången höll jag på att gå under av illamående dan efter befruktning typ. Ser såklart inte särskilt fram emot att bli fet. Fast det där med att bli snygg i håret och få vacker hy, när kommer det?

Tjenixen!

29.5 - om ett hurra för postväsendet.
31.5 - om mors dag.
8 comments Lägg till din
 1. Tjockt hår hade jag en sväng när jag väntade barn sen trodde jag att jag var på väg att bli skallig igen när det rasade av massor efteråt.

 2. jag fick aldrig fin hy men tjockt hår det fick jag, det började synas i slutet, men då kände man sig inte vidare snygg ändå,men det är ju så olika,

 3. Grattis tösen!!! Förstod att de va nåt 🙂
  Då ligger man i lä nu…..
  Ta hand om dig så hörs vi!
  Kram

 4. Men herregud…. jag måste vara den mest trögfattade i världen!!! Grattis!!! Jaså hon får ett litet syskon iallafall 🙂

  Kramkram!

 5. Tanten: jag fick också väldans tjockt och fint hår och väntar nyfiket på när det ska bli så den här gången?

  anna: snygg får jag nog aldrig känna mig som yngelbärare. jag är ingen sån som förtjusas över andra gravida kvinnors utseende heller tyvärr. med enstaka undantag.

  Nästgrannen!: jag trodde du förstått iom att du läst i nosarna men bara var diskret?! sicken överaskelse då!?
  jodå. tas om en hand så mycket jag kan. å lä kan bli medvind. om man vill. och har lite tur 🙂
  krams!

  S@tu: äsch då. och jupps! oplanerat och välkommet och inte förrän nästa år hoppas jag!

  maria: tack! skoj, jo, men pirrigt och nervöst…

  Christina: ja! fast oj! inte rutschkana än på länge ändå 😀

 6. Många feltolkar det där med håret, säger att ”man tappar hår av att amma”. Närå, det som händer är att man slutar med det normala tappet under graviditeten. Minns också det fina tjocka håret! Sen återgår allt till det normala, dessvärre. Lustigt att så många inte observerar att de får tjockare hår.

  Min första och min andra graviditet var totalt olika. Ändå var det flickor båda två. De blev också totalt olika, flickorna. Jag hade tidiga förvärkar andra gången, det sades bero på att de kom så tätt, bara 15 månader emellan flickorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *