6 comments Lägg till din
 1. Åh, min lilla nosullis!! Du ska bli mamma igen! Så himla kul.. jag har ju haft lite bloggpaus så jag började läsa ikapp det jag missat men det var inte förrän de senaste inläggen som jag förstod vad du har hintat om. GRAAAAAATTIS!

  Kram till er alla, stora som små som mini:-D

  1. tacks sötnos! du skriver så snällt och jag kan säkert skylla på tårhormoner eftersom jag blir lite blank i ögat…!

   jag ligger också efter i bloggläsning (och -skrivning kanske) eftersom jag är så inihoppsan jämrans trött hela tiden… ska försöka hämta igen lite ikväll. särskilt hos mina favoriter som jag saknat väldans!

 2. HEj!

  Och stort grattis att du får en liten till! Du har så mycket att se fram emot och vad kul att det kommer tätt;)!

  Ha det bra och sköt om magen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *