3.5 – om oförklarlig stolthet.

3.5 - om heder och samvete.
4.5 - om den enas snor, den andras huvudvärk.

Ni vet ibland kan man bli sådär stolt och glad över nåt man egentligen är oskyldig till men på nåt vis ändå känner sig inblandad i? Som när Sverige vinner fotbollsbrons i USA. Eller Rolf-Göran Bengtsson(s häst) skuttar särdeles bra i Göteborg. Eller ens lyckliga unge sjunger dadadadaDAda i salsatakt. Eller kvastarna från Halmstad reser hem från Råsunda med tre pigga i bagaget. Eller nån som är fantastiskt begåvad svänger ihop en skiss på ens älskade Maali och inte bara lägger den på sin asafina blogg utan också skickar den till en alldeles verklig brevlåda… Jupp you read rightly! Så snacka om ögonallergi och tacksamhetskrav upp över öronen!

Ärligt! Visst är den bra!? Jag är visserligen partisk men mjau så fin den är!!

Maali från Christina! 30-april

bryt

Vem som skissar så inihoppsanbra? Christina Alvner, för min generation kanske mest känd för sina vassknäiga glada gubbar i KP, för mig just nu för evigt förknippad med überskillad Maaliförevigare!

Med gratitude måår thän wöörds niger jag djupast i stada och hojtar, kolla in hos Christina; hon är inte bara se- utan också läsvärd! Dessutom är hon en ruskigt trevlig prick ♥ – å det lovar jag att jag tyckte sen lååångt innan överaskelsen med EmmaLi-originalet,

:)

Tjenixen!

– ära, applåder och hurrarop till dig som kan lista ut vilket foto som ligger till grund för skissen!

3.5 - om heder och samvete.
4.5 - om den enas snor, den andras huvudvärk.
12 comments Lägg till din
 1. Christina skulle lätt kunna hitta en marknad bland alla bloggarer… Tavlan är underbar. Jag vann ju en hund för inte så länge sen, av hennes penna.

  Jobbigt med förkylningen! (Förkylningar är det värsta gissel jag vet, värre än VKS)

  1. eller hur! *mallar mig lite*
   jag tycker det är min lilla farmor som stapplar på skissen så det måste vara likt? Maali alltså.
   hon är så himla duktig Christina. jag är gifetvis asastolt att hon på alldeles eget initiativ tog sig tid att teckna min älskade lilla nos!

 2. Ahhh, det är klart du får använda bilden så här 🙂 För mig får du vad som helst 🙂
  Tycker så mycket om din blogg.

 3. Wow, jag blir alldeles ståpälsig!! Vilken fantastisk illustration, det är ju som om det är Maali herself som sitter i ramen!! Frågade du Christina eller gjorde hon det helt spontant?

  1. visst är den alldeles fantastisk! för varje dag blir den liksom mer och mer lik också. en smula märkligt faktiskt?

   nänä. jag frågade inte! hon konstverkade fram den på alldeles eget initiativ!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *