7.5 – om osedvanligt klantigt beteende.

6.5 - om på tok för tidig tvåårstrots?
8 maj - om EmmaLi 0,5!

Rättvisan works in mysterious och ibland oväntade ways.

Alice Cooper berättade imorse på Planet Rock om en otillåtet klantig kvinna. Hon hade sjukskrivit sig, klarade inte att sitta framför en datorskärm och menade att hon var tvungen att ligga hemma ”in the dark” dagarna i ända. Efter ett tag får hon sparken, pga ”trust issues”. Varför? Jo. Arbetsgivaren nosar upp avsevärd aktivitet på Facebook. No shit Sherlock! Hur jefla dum får man va?!

Lite samma typ av klantighet i form av ljug uppvisade idag en kund som missnöjd med att ett kamerabatteri han önskade var slutsålt försökte narra mig blå. Han hade kontrollerat lagerstatus hemifrån menade han men hade uppenbart kontrollerat dåligt. Det fanns ju inte, och har aldrig funnits. Det han var missnöjd med var att han ”åkt ända hit” bara för det där batteriets skull. Dubbel otur förklarade jag då eftersom det kostat nitton spänn i frakt att få det hemskickat. Av en händelse var ”frugan inne på GeKås” när jag frågade om jag skulle hjälpa honom lägga upp en beställning. Han ville ”höra med henne först”. No shit Sherlock? Osv.

Tjenixen!

6.5 - om på tok för tidig tvåårstrots?
8 maj - om EmmaLi 0,5!
4 comments Lägg till din
 1. I bland häpnar man. Själv har jag så oerhört svårt att ljuga. Jag tror mest det handlar om att det vore så oerhört pinsamt att bli påkommen. Det har hänt dock att jag önskat att jag hade tränat lite light-ljug, en lite släng av pokerface hade i alla fall inte skadat.

 2. Det är bara att inse… Vissa människor har ingen koll på sitt ljugande. Och det brukar ta en ände med förskräckelse.. De måste ju ägna hela sitt liv åt att ha koll på vad de sagt.. Det funkar inte i längden. Bättre att vara ärlig och vara sig själv… Virrig typ!

  Pok

  Mallahaenhärlighelgcoolakatternabralla

 3. Men det är rätt imponerande att man (i synnerhet om man jobbar med datorer?)
  kan missa att Facebook är väldigt lätt att hålla koll på.

  Har lagt in lite nya bilder på kattskrället, som förhoppningsvis syns lite bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *