12.6 – om att jag är någorlunda back on track.

8.6 - om däckning by sjukdom.
12.6 - om röster,

Heliga ko har jag varit crappy!? Datorn har varit igång EN gång under min sjukdom!! – å då för att jag i nåt slags förvirrat tillstånd fick för mig att läsa jobbmail. Det om något ett (två) bevis på ynklighet.

Överöst (jodå, med tanke på läsarantalet så!) med kryapåningar känner jag mig nu manad att undvara er de mestaste detaljerna förutom: basiluskerna har satt sig på tarmarna. Inuff sädd.

Boy har jag saknat nosarna? Jess box aj kan boggie! Mernosning kommer. Maali sover och jag har diskat, torkat, kokat te [kaffe känns en smula modigt…] samt förberett maken som kommer hem klockan två. Här blir kvicknosning som heter duga. Hinner jag inte kommentarssvar, hys vänligen överseende goaste nosare!

8.6 - om däckning by sjukdom.
12.6 - om röster,
3 comments Lägg till din
  1. Inte kul o va sjuk igen….men jag hoppas att du kommer tillbaka snart 🙂
    och jag lider med lillstumpan 🙁
    Ha en underbar helg iallafall så hörs vi av snart.
    Krams

    1. jobbhelg i sikte och stundande brutalpass (fyra lediga dagar på tjugoen, varav två faktiskt sammanhängande! 🙂 ger no room för sickness. å jupp, gullig omtanke lättar tillvaron massor! tack, detsamma o krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *