13.6 – om isbrännboll med clownboll och myrkli.

12.6 - om mottagningar,
14.6 - om zzzz.

Årlig jobbfest med inledande gocart (jag hoppade tyvärr rejset, mådde illa å var übertrött), sen kall pizza o brännboll i kvällningen medan isvindar drog in från havet. Rätt snart gick bollen sönder, domarens arm tog slut [han använde den som resultatblock], alla blev brända och tidtagaren tappade räkningen.

Jag lämnade skeppet innan berusningen övergått i fylla hos kamraterna o sitter nu i soffan med myrkryp i benen. Blä för kryp. Nu ska jag försöka sovs. Maali sovs sten och verkar ha blivit kvitt sitt virus? Tack Alexandra förresten; för uppklarning kring basiluskbegreppen!

Tjenixen!

12.6 - om mottagningar,
14.6 - om zzzz.
9 comments Lägg till din
    1. hmm… don’t go there mother… du ser när inlägget är postat väl?

      fina skor ni shoppades dock! när vi väl får två av samma storlekssort vill säga 😉

  1. kul med brännboll, fast kanske inte i kylan nä..

    haha, jag vet, jag var riktigt nervös då han envisades med att hänga utanför balkongen. han är en riktig daredevil den här mattias.. haha! men den där bilden var ingenting jämfört med dagen då han hängde ut från fönstret för att montera en markis (UTAN säkerhetslina, och på tredje våningen, med en jättemarkis i ena handen och en borrmaskin i andra. HJÄÄÄÄLP var det jag tänkte då).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *