14.6 – om zzzz.

13.6 - om isbrännboll med clownboll och myrkli.
15.6 - om snällskjuts.

Jag är värre än katterna… ål aj do is sliip and iit ål däj lång. Med den skillnaden att jag däremellan spenderar tid på jobbet. Men så fort jag kommer hem därifrån jump to bed och sen snark hur länge som helst! Efter att ha ätit förståss, magen skriker som på en tonårspojke.

Inte pajjar allt det här sovandet nattsömnen heller. Jag kan inte förstå att man kan va lagd så mycket och fortfarande ha kroppen i förstånd? Det går väl över det här hoppas jag! – annars har jag ett problem?

Idag på jobbet var jag dock inte tröttast vilket jag ödmjukt höll mig för god att påpeka! :) En sak som förresten nog inte framgick med önskad tydlighet var att det var skojigt igår. Även för mig! Att va nykter har sina fördelar; en av dom är att man slipper dan efter, vilket i mitt fall iofs knappast gör nån skillnad för det känns som varendaste morron är en efterdag… Men det ska la inte heller hålla i sig sju månader till?!

Tjenixen!

13.6 - om isbrännboll med clownboll och myrkli.
15.6 - om snällskjuts.
4 comments Lägg till din
  1. Jag vet hur det är att va trött hela tiden….dock inte i samma tillstånd som du men jag har varit där och kunde sova hur mycket som helst så jo…det går att vara så lagd så mycket och ha kroppen i förstånd 🙂
    Hoppas jobbhelgen varit bra och att du nu får några dagars ledighet.
    Massa krams Linda

  2. är det så att du väntar barn? Den där tröttheten tycker jag var som allra värst fram till 3-4 månaden…

  3. Har du smittats av Maddahs sömnfluga? Eller är det bara ”sömn innan man behöver sömnen på riktigt”
    kram lilla sömntutan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *