18.6 – om gamla bekantingar.

17.6 - om lösning mot stopp.
20.6 - om att dela med sig.

Mår ynkelfisk och har spenderat dan i soffan. Nu har jag släpat till mig datorn men har mest suttit med den i knät en halvtimme, oförmögen att orka göra nåt annat än slöläsa mail. Illamåendet flåsar mig i nacken konstant, och jag börjar bli såå trött på det här… å ja, trött är jag rent fysiskt också – inte bara psykiskt…

Nå. När jag vaknade till i eftermiddags, efter flertalet timslånga slumringar, sträcker jag mig slött efter fjärrkontrollen – och dyker rätt in i Coopers Crossing. Till stor förtjusning får jag se snällaste fängelsevakten från Kvinnofängelset dyka upp i roll av skrämmande rasistisk ranchägarinna. Minnen från svunna tider och ett aktivt deltagande på KF:s mailinglista drar smilbanden uppåt och jag mår för en kort stund lite bättre. Just det här avsnittet diskuterades flitigt på listan minns jag, men eftersom jag inte sett den här episoden Flying Doctors hölls jag utanför snackisen. Men… those were the days… mina vänner flabbade sig fördärvade när jag lämnade partypuben för att bänka mig framför fjortontummaren i studentrummet. Och helt ärligt, sällskapet på andra sidan TV-skärmen var i många fall om inte bättre så iaf lika bra som fulla raggsnubbar i baren 🙂 Å signaturmelodin… fortfarande en av dom bästaste!

brejk

brejk
brejk

Tyvärr är sluttonerna en smula bortslarvade, och den inledande gallerstängningen, men nostalgifeeling Allan; den infinner sig och samsas med snurrighet och illamående. Å när maken nyss svängde en übersnabbis om Morkullan på sin väg att hämta Maali på dagis bara för att lämna en bukett älsklingsfavvisarna vita liljor, då svämmar det lite i ögonen… hormons, you know… :)

Tackar förresten för alla goda råd om messmör och annat läbbigt! Kaffe i all ära, men i ynka lagom dos gören sig nyttan icke så stor, och faran med kaffet sägs vara större nu än förra gången jag var gravid. Det ena förtar det andra, fast åt fel håll. Typ.

En ömäjsingly trevlig midsommar till alla käraste nosare!

Tjenixen!

17.6 - om lösning mot stopp.
20.6 - om att dela med sig.
7 comments Lägg till din
 1. Fådda favoritblommor vill gärna starta översämningar även utan hormonpåverkan… Så himla rart av honom!

  Önskar er en riktigt fin midsommar! Kramar

 2. Ååh! Jag saknar kvinnofängleset! Jag såg det varje natt när tvillingarna var nya, eftersom de vägrade sova vid vanliga tider.

 3. ÅH,Ullisar!Nu fick du in pamela i ett hörn av blixtrande bombaderande flachbacks-missiler.WOW,Den där låten ,det där programmet det missades nog knappt ett endaste.Men nu dyker det som sagt upp så mycket tankar, att denna gång är det jag som blir tårögd och rörd .SÅ vacker låt.Så vacker.
  Lilla gumman jag vet nog hur du mår ,men det hjälper ju föga ,men jag hoppas det går över snart OCH jag är glad att du har en sån underbar familj runt dig som gullar om dig.Puss och varma kramar till era alla .Vill önska er en riktigt trevlig gla’ midsommar.Pamela

 4. Nämen hoppas verkligen att du mår bättre nu Bidde det någon midsommar?
  Jag blev sjuk på självaste aftonen och knaprar penicillin. BLÄÄÄ ; säger jag bara *s*
  Ha en fin helg vännen
  Kram Lallis

 5. Britt-Marie: jo, det kan nog vara så att hormonerna råkar vara oskyldiga den här gången, men dom är så väldans bra att skylla på så nu när jag väl kommit igång med bortförklaringarna har jag svårt att sluta 😉

  Evis: tisdagar, torsdagar och lördagar var heliga! själv fastnade jag bara framför TV:n dagtid när Maali var plutt, nygamla vänner blev invånarna i både Salem och Emmerdale.

  Pamela: visst är den fantastiskt fin! lika töntig som programmet, njo, men vacker! missade inte heller många avsnitt. och dom flesta jag missade tog jag igen under repriseringen…

  Alexandra: I definately will kompis!

  Lallis: va gullig du är! och usch för pillersjukdom.. å på midsommarafton och allt… nää.. tycker görsynd om dig nu! vi kryas oss förhoppningsvis parallellt (om man nu kan kalla graviditetsillamående med tillhörande klubbad säl-trötthet för sjukdom för det är väl bara sånt man kan krya sig från?).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *