20.6 – om att dela med sig.

18.6 - om gamla bekantingar.
Dagsens tips: skaffa en glad unge!

Det började igår eftermiddag. Maali såg oväntat blankögd ut. Och blöt under näsan. Imorse stod det bortom alla tvivel att viruset som på mig (som vanligt) fått utlopp av taskig blåsa på underläppen på liten kiddi blommat i verklig snorinvasion. Förutom vanlig förundran; hur gladpigg kan en sjuk unge va? så har en ny undring vuxit fram: exakt hur mycket snor kan en elvakiloskropp producera?!

Midsommarafton blev en hit! Inga små grodor i ring, däremot till bords å på studsmattan hos Pontus i Kålltorp!

Imorron back to reality med jobb. Undrar om det finns nån potatis kvar i plåtlådan…

Tjenixen!

18.6 - om gamla bekantingar.
Dagsens tips: skaffa en glad unge!
9 comments Lägg till din
 1. Jag vet i alla fall hur mycket en på tok för mullig medelålders kropp kan producera… fast jag börjar bli bättre nu.

  När jag läser om hur illanes trött du är, börjar jag nästan undra om jag också är gravid… Nej, förresten det skulle inte funka. Du vet väl varför 50+tanter inte kan få barn? Jo, de skulle bara lägga dem ifrån sig och glömma var de lagt dem.

  1. hahaha! fast oj… om det skulle vara av den orsaken har jag en känsla av att nyförlösta ammande mödrar inte heller är dom som borde/är dom bästast lämpade att få barn!

 2. Med anledning av din rubrik ”Om att dela med sig” kan jag inte låta bli att dela med mig av vad jag läste på facebook då jag gick med i -vi som är emot särskrivning- och hittade exempel på dylika….. många har jag (och naturligtvis även du) redan sett (brun hårig sjuk sköterska, lever pastejen osv) men några var nya för mig, t.ex: herr toalett, herr kalsong, barn rockar för 149:-, all form av matt sevice och rök fritt men vinnare var nog ”student plakat på en timme” ha ha eller va?
  krams på snornosarna och läppbulorna

  1. vansinnigt roligt!!

   jag har väl ett och annat att tycka om att supa ner studentstackarna men va tüsan, det är kanske andra tider nu? bara tiderna ändrar sig tillbaka tills det är dags för mina kiddisar att studentmössbekläda sig! höh!

   ps. jag har ju just facebookat mig så förmodligen dyker jag upp i samma grupp som du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *