23.6 – om ungt hett blod, igenkänning och vassa planer.

23.6 - om sol å tajming.
24.6 - om en mening till.

Att det var unga killar på plan i Malmö framgick med all oönskad tydlighet. Testestoronet sprutade ur öronen och varendaste provokation fick fäste. Desto roligare att se mediaotränade grabbsen i spelargången. Allra roligast givetvis att se osportsliga seberna åka hem som förlorare. Att stämpla nån i skallen TVÅ gånger och inte ens ägna den trampade en blick [orolig eller ej] är liksom inte okej. De två röda korten var rättvisa och välplacerade. Ytterligare en ostskiva för rödtröjad filmning – som rättvis kompensation för Wernbloms varning för spontant om än onödigt våldsamt infall/försvar – hade inte känts fel, men resultatet (1-3) känns så löjligt gött att jag inte orkar bry mig om Portugisens stundtals blandade överpetighet och slappöga. Gissning: domaren sover [också] gott i natt.

Det kändes exactemente som förr i tiden där vi satt i soffan och tjöt ”byyyt nu då!!”. Diagnos: Söderberg trampar på i gamla kakelplattor.

Det kan hända att det står en raKETbil parkerad nere vid Kusthotellet på torsdag natt, spelandes mycket hög och irriterande musik. Ledtråd: Varbergs schysstaste hotell hyser ett ungt och rödvitt landslag.

Förresten. Ostbågar går apselut lika bra framför en spännande match som framför Cityakuten! Prognos: VM 2014 kan bli ruskigt intressant…

Tjenixen!

23.6 - om sol å tajming.
24.6 - om en mening till.
2 comments Lägg till din
  1. Jag måste fråga något, känner mig lite pinsam som inte förstår, men varför skriver du raKETbil ? Vad betyder det ? Jag har sett dig skriva det flera gånger men förstår liksom inte….

    1. du är kanske inte den enda som undras?

      om jag hintar såhär: det har med registreringsnumret att göra…

      🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *