24.6 – om en mening till.

23.6 - om ungt hett blod, igenkänning och vassa planer.
24.6 - om sommarkväll.

När jag ringde hem till Mallias och Maali igår kväll satt dom på toaletten (njää, inte båda två; bara den minsta!) och jag hör miniHedberten förtjust berätta, Emmi kissa! medan det skvalar Niagaralikt i holken. Tur jag satt ensam i jobbköket, breda leendets lycka hade annars säkert kommit av sig en smula. Shit va stolt man kan bli! Två flugor i samma smäll liksom!

Inte för att det är nån tvåordsmening men jag måste ändå berätta om gulliga kiddi som istället för att vattna tomatplanta vattnar hela sig varefter hon för sin far upprört missnöjd konstaterar, bööt! och pekar på sina plaskvåta brallor. Blöt var bara förnamnet! Och skitglad efterditot!

Tjenixen!

23.6 - om ungt hett blod, igenkänning och vassa planer.
24.6 - om sommarkväll.
6 comments Lägg till din
 1. Vad duktig hon är! Jag kan se framför mig hur du satt och log brett hihi…
  När Lucas kommer till mig, pekar på sin blöja och säger ”butta blöj”, då smälter mitt hjärta!!!
  Han har börjat säga MERDE också, och jag kan inte låta bli att tycka att det är jättegulligt och sött, hihihi! ”MÄJD” :)))

 2. Inte för att jag svär mycket inför honom måste jag ändå påpeka, men det händer ibland hihi och han har lärt sig fort att det är ett ”förbjudet” ord! ;-)))

  1. Hihi! Usch ja! Vi försöker rensa vårt språk från farligheter, därtill hör både svärord och att skoja om grannarna 🙂

 3. Visst är det fantastiskt! Tvåordsmeningarna minns jag inte, erkänner, bara att de pågick väldigt länge, men vi tyckte det var ett fullständigt underverk när Äldsta två år gammal plötsligt sa ”En liten lampa ligger där!”

  1. Åh jag längtar så tills hon ska komma hem och berätta begripligt till exempel om vad hon hittat på på dagis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *