26.6 – om King of Pop.

En vidrig och ofattbart hemsk händelse.
27.6 -om strandpremiär!

Jag har alltid tyckt det funnits likheter mellan Michael Jackson och Elvis Presley. Nu finns ytterligare en, den finala. Jag sörjer en av historiens största, och placerar honom på samma piedestal som Frank Sinatra och Sammy Davies Jr. Och Bob Dylan. Ihop med Quincy Jones skapade han magi. Som live music performer klassas han med dom största. Som förebild är han förmodligen unik. Som svart musiker i en vit värld. Jag kan knappt förstå allt han åstadkom. MTV är vad det var på grund av Michael. För min generation är han på samma tron som Madonna. Nu har dom båda trillat ner. Den ena har fallit lite djupare men jag är övertygad om att han flygit uppåt igen. Lille trasiga ensamma pojken har fått frid.

En vidrig och ofattbart hemsk händelse.
27.6 -om strandpremiär!
3 comments Lägg till din
  1. hihi ja Elwira är också ett lydigt barn i övrigt och har fungerat som en klocka från start men lite busig får man vara =) och det är ju lite svårt att säga till att hon inte får ta av sig pyjamasen då hon vaknar på morgonen innan vi kommit in till hennes rum 😉 hoppas allt är bra med er?

  2. Ja det är en sorglig dag, M.J. var en stor musiker som band mellan åldersgränserna…. vi är ju själva bevis på det.

    Frank såg jag, Lennon såg jag och Michael men aldrig Elvis, …. kanske lille Frank får ett annat tillägg efter bindestrecket nu?

    En annan M.J. lever och är snart i Sverige 🙂 DET ska bli roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *