27.6 -om strandpremiär!

26.6 - om King of Pop.
28.6 - om höjden av lycka!

Som premiärer alltid är blev det en smula darrigt å kanske ingen direkt jubelsuccé men hink, ankform, plastbåt, spadar och sol bidrog till årets utigaste dag för mig å Maali. Med pappan på jobbet blev det en stökig ensamförälderupplevelse. Till nästa sandmöte ska jag vara lite bättre förberedd 🙂

Havet var isbit och nåt över tass-knölar blidde aldrig blöta för min del. EmmaLi var ännu fegare och lät knappt vågorna smeka ens fotsulorna. Kaosartad lunchning avslutade dagsens äventyr och på vägen hem somnade lilla kiddi till min förvåning gosunge, alla nappar låg nämligen kvar hemma…

En härligt ledig dag går mot kväll. Sex dagars jobb väntar, men snart är det helg igen och då återgår jag till vanligt schema. Tajm flajs tjolahopp! Hoppas jag.

Tjenixen!

26.6 - om King of Pop.
28.6 - om höjden av lycka!
8 comments Lägg till din
 1. Det var bara orutin, nästan gång så…..!
  Men isbitsvatten vet jag inte om jag håller med om, JAG badade i samma vatten fast längre ut och där det var nästan 17 grader, DET är inte isbit! Däremot fanns rödmaneter i vattnet så det blev bara 3 snabba dopp!

 2. Vilken lyx att bo nära havet och kunna åka till stranden när som helst! För folk som gillar att bada alltså, själv är jag en riktig badkruka och måste nästan bäras/släpas till ner till vattnet såvida det inte överstiger en temperatur på 25 grader.
  Okej, riktigt så illa är det kanske inte. Men nästan!

  1. det är en ofattbar lyx som för en västkusträka som mig tas så naturligt att jag inte ens tänker på det. fem minuter på cykel och saltvatten i håret om jag vill!

 3. Temperaturen stiger, idag var det över 22, hurra, för det gillar inte maneterna som nu är puts väck!

  1. orutin, sa Bill.
   övning, sa Bull.

   manterna var inte putsade när Tias o Maali var i plurret i förmiddags? fast då var det nog inga 22 heller 🙂

   1. Ha ha, nä, de putsades inte förrän fram emot kl. tre, dvs vid fikadags (våffla med sylt och grädde) och man kunde utan konkurrens bada bort socker och sylt från magarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *