14 comments Lägg till din
 1. Hm… vi har luftkonditionering på jobbet men när man kommer hem, under takåsen, är det hett som i belsebubs kök… och ingen altan eller gräsmatta med svalt gräs finns här, stööön!

  1. jag kan tänka att det är en smula varmt där uppe. tur du har sovrummet åt rätt håll!!

 2. Mårrning!;)
  Badvattnet igår var 23grader. Skönt.
  Kändes liiite småkallt när man gick i men det tog bara nån minut innan hela kroppen var i och det var underbart.

 3. Och jag har precis gått upp – höll på o dö av värmen i sovrummet… och då va ändå fönstret uppe!
  Jag ska komma ihåg att Sorrento är fint 🙂 Tack för tipset. Kanske blir nästa semester. Kram

 4. hahahaha, din lokal e säkert svalare än min. Jag vill inte ens veta HUR varmt det är här inne på kontoret. Svetten från morgonpromanden har ännu inte torkat på min kropp. SÅÅÅÅ varmt har vi inne på kontoret. UÄRK. Äckligt.

  1. den är klart svalare än för två somrar sen. då startade vi på ca 26 grader vid halv åtta på morronen. framåt tolv hade tempen glidit upp minst ytterligare ett par tre grades. vi gick utomhus för att svalka oss.. så, jag är egentligen inte missnöjd! vi har det ju bättre än då 🙂 värre då är att endast alltför få av bilpoolarna lyxat med ACC. raKETen rullar en del på 153:an…

 5. Oh lala, jag smälter bort…
  Uppe i vårt rum/loft har det nu införskaffats en sån där mackapär man vanligtvis har när man är på solsemester, känns skumt..

  1. en AC? eller en sån där megabrötig golvfläkt? eller, favoriten: åttiotals takfläkt – med detaljer i rotting ;p

  1. eller hur! här satt jag i soffan och diggade allan!! gulledu som kommenterar en sån sak 🙂
   jag tittar aldrig på Allsången annars men när vi zappade förbi stod han där med foten på förstärkaren! första gången Tias hörde den, jag måste nog köpa på iTunes nu!?
   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *