8.6 – om däckning by sjukdom.

Dagsens tips: gå å rösta.
12.6 - om att jag är någorlunda back on track.

Andra dan i rad jag mår crappy. Snurrig, illamåående, ont i magen, kallsvettig o isbitskall. Lite feber också. Ursäktar och försvarar icke-svar på alla intressanta gulliga roliga kommentarer med att iPhone visserligen funkar finfint att surfa på, i lagom dos, men att det blir för jobbigt att finlira utan riktigt tangentbord.

Aj’l bi back, darlings! Som en fågel fenix.
Tjenixen!

Dagsens tips: gå å rösta.
12.6 - om att jag är någorlunda back on track.
17 comments Lägg till din
 1. Hoppas ullisen kryat sig frisk så jag får njuta av hennes närvara på jobbet redan i morgon. Blev mycket ledsen fisk när där inte var någon ullis på jobbet i morse=)
  Massa krams och krya påsig från mig.

 2. Din stackare! Låt blit att vara sjuk nu! Hoppas verkligen att du kryar på dig snaras!:) Tänker på dig iallafall!!
  Kramar!!

 3. Krya på sig, och det fort !

  På tal om iFån, Wallensvansen har införskaffat en också, 3 dagar innan de gick ut med att det kommer en ny modell, så nu kan Ullisar utnyttja skadeglädjen, vilket hjälper mycket när man inte mår bra 😉

  Krams

  1. alltså. jag är inte mycket för skadeglädje men det här dämpade min grämning en liten smula faktiskt. tack wallensvans! tre dar är ju faktiskt sämre läge än en dryg månad… eller vad det nu blir.

   fast annars; visst är den najsast i stan!! jag löv enormt muchly!
   [tipsar – du vet säkert redan men för säkerhets skull; välj bort 3G så tredubblas batteritiden lätt!]

 4. jag är bättre!
  och överöser med inlägg och kommentarer. ber om överseende men skyller skrupellöst på abstinens…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *