Dagsens tips: lägg roligare (fotbollslandslags)matcher i Göteborg.

12.6 - om röster,
12.6 - om mottagningar,

Att trycka in över 25tusen tjoande åskådare mot korplandslaget Malta är imponerande. Att envisas med att lägga en överdriven majoritet viktiga/intressanta matcher på ”nationalarenan” känns orättvist. Fast jag är väl partisk… åt ”fel” håll.

Kul iaf att en av mina minst sportintresserade darlings hamnar på samma uteservering som ”Zlatan, Mellberg och en stor skallig kille” [Majstorovic, gissar jag våghalsigt]Soho vid Kopparmärra. Vad som var kul med det? Att hon kände igen grabbsen seståss :) Blidde både imponerad å glatt överaskad!

12.6 - om röster,
12.6 - om mottagningar,
6 comments Lägg till din
 1. Tackar för att jag inte lämnas ut offentligt med tanke på titeln :-D. Eg är jag inte sååå o-sportintresserad. Det är mest fotboll som är ointressant… Förlåt för er som jag nyss svor inför ;-). Självklart skall beviset förmedlas. Till Maalis telefon, för din fina fixar väl inte mms ;-)?

  1. hmm.. och innebandy? och hockey? och ridsport? du och Tias kan ju klura ihop er över Martin Larsens framgångar i Ålborg (ni är nog jämngamla du å han?)! tänk att va bland världens bästa. liite högre än att sparka lyxboll i Italien (jajaja, Zlatan är bra). och okej att bowling inte är coolaste sporten av alla, men iaf. näst bäst i världen (nu är det EM den här gången, men VM-medaljer av alla valörer finns i det Larsenska hemmet). det är nåt det!

   var jag sportnördig nog nu? 🙂

   ps. Maali har satt igång sin fån och väntar ivrigt! annars funkar klädhandlarens SonyEricsson finfint också. min är, mycket riktigt, ännu inte uppdaterad i sammanhanget. fast; det går att ta emot mms faktiskt. jag får hämta hem dom från Telias hemsida bara.

   1. Fast innebandyn ögnar jag iaf en blick och skummar genom repotagen i HN. Å blir tom lite stolt när de nämner nåt om nån match på TV nån gång (direktsändningar på plus icke inräknade). Hockeyn kan jag villigt erkänna att jag fortfarande inte fattar vad icing innebär, men det är iaf kul att kolla på. Tempo och riktiga tacklingar. Ang båwling så hängde jag med lite glatt på högstadiet av just anledningen du nämner, hängde till och från med polare fr Larsens gäng. Men det är ju inte så att jag aktivt premmar på nationella förbundsbladet så att säga. Men lika stolt var jag i januari då jag flög å gratis GP hade reportage om Larsen och polare. Fast med sörjde jag att det itne stod så mycket om Varberg :-D.

    PS Sorry om inläggen blir knappt läsbara. Mina trötta ögon behöver sövas.
    PS2 Jobbtel med inneboende guldkorn är på fel våning. Kanske imorgon.

    1. haha! en sportdåres försvarstal sötnos ;D

     jag har annars länkar om du vill ha? och koll på dom flesta han spelar med. om inte känner du ju flera som spelat med honom från förr. ihop med brorsan, syrran och fassan. brorsan har förresten varit berudas i mitt hus vid flertalet tillfällen. jag har varendaste gång själv varit gruvligt oskyldig men haft förbenat skoj åt vaskern! samme bror har förresten i ren vänlighet råkat köra sönder Mallias morbrors hus. storspelar’n själv har jag sällan sett berudas i vuxen ålder. det är väl en av downsidsen som elitidrottare. och som gravid…

 2. just det ang. ”trasan” även kallad scarf 😉 så är det bara så att många hästfolk slarvar med hjälm då och då, även jag har gjort det. Väldigt, väldigt dumt jag vet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *